Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nemogu igrat igrice :S

211 pregleda · 18 odgovora · otvorena 20.02.2009. u 17:42

izvinavam se ako je tema u pogresnom podforumu i ako je neprikladno ime ali et ..naime reinstall sam comp...i sve drivere i to instalirao..i skinem sa neta CS 1.6 i GTA : SA .. instaliram te igrice i naprimjer u CS kada udjem na neki server sve je dobro kada sam u spec-u , ali kada udjem naprimjer u CT i krene runda ono mene izbaci iz igrice :S ...
isto tako i sa GTA .. igram jedno 10 sekundi i izbaci me a nekad mi se i restart-uje comp :S

zna li iko do cega je da li je mozda neki driver pogresan ili ?
Nisam ti ja kriv sto ti nemogu igrice

Kupi novi PC ili zamjeni podlogu
Nam1k je napisao/la:

:@
Nam1k je napisao/la:

Ja'o da si pored mene sad bi te sakom opali'o. Jel mozda pitao ko je kriv ? Cuj novi pc kupi , a mozd'a nisi konto da su mu prije igrice mogle ?

A sad na temu:
Vjerovatno je do drivera , jer se zna to cesto desiti , imao samo slicni problema , samo sto je meni bilo to sa mozzilom i int.
Nam1k je napisao/la:

NIJE ba to to instal cs patch v21
reinstaliraj COMP ponovo...

skini drivere sa neta pa instaliraj.. preko programa "Everest" mozes vidjeti ime (ako ga ne znas) maticne ploce itd..
instaliraj i directx 9.0c
Nam1k je napisao/la:

Kako si samo malouman djecace treba te banovati!!! BAN - riddle djeluj na djecu!

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

PROCITAJ OVO PA ONDA POSTAJ IDIOTE!!!
joj jarane ti vise imas problema nego cjeli g.ba :S

instaliraj drivere
infusioN je napisao/la:
Kako si samo malouman djecace treba te banovati!!! BAN - riddle djeluj na djecu!

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

PROCITAJ OVO PA ONDA POSTAJ IDIOTE!!!
tako je reci mu
ako ti se restartuje komp moguce da je do temperature

idi na www.google.com i pisi everest download, skini s njihove sluzbene stranice everest i pogledaj u njemu kolika ti je temperatura, ako ti je velika do nje je. A to ces rijesiti ciscenjem coolera od cpu-a i novim ventilatorima.
dam1r je napisao/la:
reinstaliraj COMP ponovo...

skini drivere sa neta pa instaliraj.. preko programa "Everest" mozes vidjeti ime (ako ga ne znas) maticne ploce itd..
instaliraj i directx 9.0c
vidis to je 1 pametan savjet ... a mogao bi i DirectX instalirat
SySteM_eRrOr je napisao/la:
ako ti se restartuje komp moguce da je do temperature

idi na www.google.com i pisi everest download, skini s njihove sluzbene stranice everest i pogledaj u njemu kolika ti je temperatura, ako ti je velika do nje je. A to ces rijesiti ciscenjem coolera od cpu-a i novim ventilatorima.
nisam siguran ali mislim da je do temperature .. hvala

admin moze sad Lock temu
HARDWARE je "TVRDI" dio računala znaci hard disk , napajanje ,tastatura bla bla bla , SOFTWARE je PROGRAMSKI dio računala : xp , winamp , gta4 ...

-.-

Igrica mi neradi - forum HARDWARE...
m0ntreY_ je napisao/la:
nisam siguran ali mislim da je do temperature .. ;) hvala ;D

admin moze sad Lock temu
Najvjerovatnije je do pregrijavanja...
Znaš li možda razlog?
Pa koji error , sta nece da TI instal ili sta .-... etc

Instal ponovo drivere sve ! Skini driver upade i nek ti on poskida sve drivere i onda

a btw : sta Reinstal Windows ?
Mozda ti nevalja CS koji si skino sa neta . ! :(
m0ntreY_ je napisao/la:
ti si pregorio sa glavom :) ;D
ja ti lijepo kazem, imao sam isti problem i bilo je do toga :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.