e ovako kupio sam laptop na njemu je lik instaliro 2 sistema jedan je xp home a drugi je xp profesional haj dobro to ali kada kada pritisnem f2 ili delite da udem u bios nista se nedesava imali jos neki nacin da se ude ubios ako neko zna molim vas pomagajte bodova nemam dao bi da imam eto ako vam znaci jedno veliko HVALA
Diskusija
BIOS
84 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.02.2009. u 08:54
Ako ti je HP kosto je kod mene imas odma kad dize sistem pise press esc to run conf and bios....A mozes ga pokrenuti i sa delete pritisces...
Reci koaj ti je marka laptopa
AJdE je napisao/la:
Ako ti je HP kosto je kod mene imas odma kad dize sistem pise press esc to run conf and bios....A mozes ga pokrenuti i sa delete pritisces...
F1 ili F10
dado798 je napisao/la:
marka je genius pritisnem del i f2 nemoze nista samo nastavi da dize sistem dok nedode da me pita koji sistem da digne ili xp home ili xp profesional
A ne trebas pritiskati zajedno f2 i del......AK ne uspije brate ne znam onda.....
ma nista nemoze haj odnjecu kod majstora da mi formatira kad smo kod toga koliko kosta formatiranje u servisu
Ne moras disk formatirati, nema ti Win veze sa BIOS-om, uglavnom sto se toga segmenta tice. Obicno kod nanovo kupljenim kompovima, sakriva se POST stranica. Ali to ne znaci da je nema. Nego pokusaj pritiskati F2 ili DEL i prije nego pritisnes reset dugme pa nastavi i kada resetiras. Samo i kada udjes u njega, ako je laptop jos pod garancijom, mozes naletiti na password.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.