Kad upalim racunar izbaci mi ova dva erora za javu I za active x I onda mi izbaci neka dva virusa koja se nemogu izbrisati vec se samo mogu blokirati ali se ne pojavljuju stalno vec ponekad I sad skenirao sam ja racunar bilo je oko 900 komada
I sve ja to obrisem pomocu nod32 I ostanu 2-3 neka koja se nemogu obrisati
I kad pokrenem google.ba I ukucam bilo kakvu stranicu (naprimjer facebook.com)otvori do profila nekad nece ni to I onda ocu da dodam prijatelja koliko god puta kliknem na prihvati meni dole pise done I tako stoji
evo na g.ba nemogu da se konektujem zato sam rekao duci da postavi temu 
Mislio sam da je do mozzile ali pokrenuo sam I Internet Explorer Browser I ista stvar
Molio bih ako admin moze da dadne aplauz ko pomogne jer neznam sta da radim a reinstall xp nedolazi u obzir jer znam da se moze ovo popraviti za sve ima nacina .A da hteo sam da obrisem nod32 I da instal kaspersky ali nemogu nista da otvorim .
Pomagajte .
Hvala

by mirofa
I sve ja to obrisem pomocu nod32 I ostanu 2-3 neka koja se nemogu obrisati
I kad pokrenem google.ba I ukucam bilo kakvu stranicu (naprimjer facebook.com)otvori do profila nekad nece ni to I onda ocu da dodam prijatelja koliko god puta kliknem na prihvati meni dole pise done I tako stoji
evo na g.ba nemogu da se konektujem zato sam rekao duci da postavi temu 
Mislio sam da je do mozzile ali pokrenuo sam I Internet Explorer Browser I ista stvar

Molio bih ako admin moze da dadne aplauz ko pomogne jer neznam sta da radim a reinstall xp nedolazi u obzir jer znam da se moze ovo popraviti za sve ima nacina .A da hteo sam da obrisem nod32 I da instal kaspersky ali nemogu nista da otvorim .
Pomagajte .
Hvala

by mirofa