Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 25 bodova

Mozilla @Not respording

376 pregleda · 18 odgovora · otvorena 27.04.2009. u 00:31

Dakle,šta mi se dešava.U zadnja 2-3 dana,stalno mi stopa Mozilla,i izbacuje ovaj not respording.Osim toga,nerijetko izbaci i error sa slike dole.Evo za pomoć dajem ovih 25 bodova što imam xD...

Edit: Poslije ovog respordinga desi mi se to da mi zablokiraju i ostali programi koji su u tom trenutku otvoreni.

Edit: Slika se nije mogla vidjeti pa evo nove:

nevidi se nista na ovom, vecu sliku daj.
jesi probo izbrisat pa ponovo instal.?

@
ponisti tu skriptu sto ti pokaziva,to ti je problem.
oznaci kvacicu i Stop Script pa probaj onda.
Probaj skinut novu mozilu http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html
probaj ovo za taj problem sa skriptom:

1. Run Firefox.
2. In the Firefox address bar, type about:config, and then press Enter.
3. Scroll and locate or search with Filter text box for dom.max_script_run_time.
4. Double click on the line of dom.max_script_run_time, and change the value to a higher number (in seconds) that you want Firefox to wait before getting the Unresponsive Script warning. Be default, the value is 5 or 10 seconds. You can safely set the magical number to let’s say 20. You can set the value to 0 to instruct Firefox to wait foever - no warning and dialog whatsoever. Note that the whole Firefox may be not responsive and cannot be used while waiting for scripts to execute, so the number should not set too high in order to give you an opportunity to stop truly nasty or buggy scripts and recover use of Firefox.
5. Click OK.
6. Restart Firefox.

ako ne pomogne javi :)
Rješenje
A brate vidis li dole u cosku da ti je izasao upload noda ?

potreban je novi cod- licenca-upload !

Javi se na pm da ti dam

Zbog toga ti se to desaba :$
deadlycha je napisao/la:
A brate vidis li dole u cosku da ti je izasao upload noda ?

potreban je novi cod- licenca-upload !

Javi se na pm da ti dam ;)

Zbog toga ti se to desaba :$
Ne kontam to za upload noda ne vidim xD
Moze bit do toga daj salji na pm :D
r3L0aded je napisao/la:
Ne kontam to za upload noda ne vidim xD
Moze bit do toga daj salji na pm
eto..

Post dobio šamar od xE0N

probaj obrisati cookies, i klikni ovo dont ask me this again, ok hvala cao
BGM i meni isti ovaj problem, ali desava se samo kad sam na facebooku, nikad drugo...:S
nequeo je napisao/la:
BGM i meni isti ovaj problem, ali desava se samo kad sam na facebooku, nikad drugo...:S
A vidis i meni kad sam na faceu to je zanimljivo...
To je do Facebook-a.
Samo stop script.
Ugasi Fejs i j**i mu mater.
Nis do mozille - j**e FB.

http://www.facebook.com/topic.php?uid=2345053339&topic=5458
Brate eo ja nezz kako to da rijesis ali evo ja ti predlazem ness drugo, skini "operu" to ti je mnogo brzi browser! i nema nikakvih errora ^^Klikaj ba
Ma kakav ba apdejt i kakvi belaji... Imam isti taj problem... Izbaci mi to, i zaštopa mi comp na 2-3 minute... Mislim da je to do skripte na fejsu, i ne bi trebalo imati veze sa nod-om... Ali eto nisam siguran...
Probaj run Mozillu u Safe Mode. Ako ni to ne pomogne, onda malo ocisti registry, defragmentiraj drive, skini najnoviju mozillu i probaj. :D
pokusaj ovo u lijevom cosku na tim opcijama odi na "tools" i klikni na "Clear private data" označi te sve tu i klik na "Clear private data now" možda uspije jer meni nekad neće da otvara gamers i izbacuje mi to na FB kad uradim ovo može .
Na sestrinom racunaru se to isto desavalo, ja sam oznacio ono "dont show me this msg again" i klikn'o OK.

Sad fercera fino

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.