Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

folder problem (i ostalo :S)

89 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.02.2009. u 21:10

E ovako...uglavnom skidao sam neki registry program , sto nalazi greske u registryu i prepravlja ih... nakon prvog scana bilo je oko 1800 invalid filesa i ja sam ih debil sve pobrisao ?! :@

Uglavnom nakon toga kad probam otvorit bilo koji folder pita me preko cega cu da ga otvorim :O !? Pjesme mogu otvarat, programe takodjer al obicne foldere sta god da sadrze nemogu :S

i primjetio sam da kad clicnem desni klick izbaci samo paste refresh i propetries... znam prije da je bilo vise opcija???

eto de nesta fino predlozite, osim formata neam zivaca ponovo sve skidat i to ..

da da probao sam sr vratio sam jedan dan al pise incomplete sr...

admine nemoj brisat molim te temu!
Nema nikakve sanse osim formata...
jedino da
ma nema nikakve ...
_StoRm je napisao/la:
Nema nikakve sanse osim formata...
jedino da
ma nema nikakve ...
pa sto onda spamas ak nema nikakve... !? mora bit nekakve:)
yoyeTM87 je napisao/la:
pa sto onda spamas ak nema nikakve... !? mora bit nekakve:)
Ne spamam samo sam ti dao do znanja da si donji xD
nemoj da sad molim te i s tobom vodim raspravu ...
Probaj sa tune up-om.

Imas repair errors opciju,pa probaj, trebalo bi pomoc.
install sam ovaj registry mechanic prije mi je dobar bio nasao je 120 greski i navodno ih ispravio !? Inace ponovo sam pokreno bilo koji folder i ponovo me upitalo , mada primjetio sam kad clicnem desni click na folder izbaci prvi OPEN pa ispod njega jos jedan Open , a sa drugim otvara? do cega je to :s mozel se ispravit?
yoyeTM87 je napisao/la:
install sam ovaj registry mechanic prije mi je dobar bio nasao je 120 greski i navodno ih ispravio !? Inace ponovo sam pokreno bilo koji folder i ponovo me upitalo , mada primjetio sam kad clicnem desni click na folder izbaci prvi OPEN pa ispod njega jos jedan Open , a sa drugim otvara? do cega je to :s mozel se ispravit?
Kad ti dodje open with
klikni explorer ili ako nema nadji explorer.exe negdje u windows\
...
_StoRm je napisao/la:
Kad ti dodje open with
klikni explorer ili ako nema nadji explorer.exe negdje u windows\
...
radi tako , al nemoze se zapamtit da ga uvjek tako otvara..
Neznam ako ti je tolko vazno sto nemoze te foldere da otvara Rar-uj ih pa ih onda Izdvoji preko Winrara al bez foldera (znaci samo Filove) .

Vidim probo si system Restore , probaj jos jednom vrati ga nekoliko dana unazad ... Ako i onda nemogne Restart PC i udji u SAFE mode i onda idi system resore jest da ces se nacekat (ide sporije) .

Ako nista od ovog neuspije Open CD rom/ DVD rom ubaci Windows CD i pocni sa formatiranjem .

GL
Start > Run > explorer.exe

ili ides to OPET pa dole browse, C:\Windows\ i nadjes explorer.exe

(ne moram biti C:\ zavisi o tvojoj particiji) gl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.