Zdravo!!! Evo upravo sam se regao na ucoz.com i napravio site ali imam samo jedan problem!!! Tj. Tema( Podloga) mi je ruzna!! Neka zelena!!! Zna li ko nacin kako da je promjenim !!!! Ja idem na build Theme i mora se upisati kodovi teme!!! Nesh HTML!!! Molim vas da date bare 1 ili 2 teme...Te neakve kodove...Admini Sry ali morao sam postaviti ovu temu!!! Utjehe u razmisljanju NEMA!!! Unaprijed Thx!!! Molim da se nagradi onaj ko bude dao pravi odgovor!!! Thx jos jednom!!
Diskusija
Pomoc oko podloge na Ucoz.com
620 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.02.2009. u 18:51
Uloguj se, u svoj account, trazi control panel, ili mislim da pise administration panel, nadjes styles, skins, thems, tako nesto, i izbaci ti otvorenu mogucnost da biras teme, izglede koje zelis da postavis da ti budu na idexu ( pocetnoj ) strani kada otvoris svoj portal =)
NightWalker je napisao/la:
Uloguj se, u svoj account, trazi control panel, ili mislim da pise administration panel, nadjes styles, skins, thems, tako nesto, i izbaci ti otvorenu mogucnost da biras teme, izglede koje zelis da postavis da ti budu na idexu ( pocetnoj ) strani kada otvoris svoj portal =)
Ok Skonto sam! tema Lock!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.