Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Savjet ta mis

198 pregleda · 31 odgovor · otvorena 11.02.2009. u 18:07

Koji je mish bolji
Roccat Kone
ili
RaZER Lachesis???????????:r:r:r:r:r:r:r:r:r:r:r
_Ajdin_ je napisao/la:
brate kako mislis klizav :s
mislio je da mu je grip nekako gladak...

ma uzmi brate g9 10KM jeftiniji od roccat-a ima isto 3200dpi mogucnost podesavanja i do 20 profila... mish pun inovacija....

vjeruj mi neces se pokajati a imas i 2 gripa hrapavi i glatki...

ko god ima g9 reci ce ti da je strasan mish....

pozzzz....

a od odva dva roccat
Razer !

Ja koristim deathadder prejak mish !
Za one koji ne znaju, u Roccatu rade bivsi zaposlenici iz Raz0ra tako da vjerovatno za miseve nabavljaju iste komponente. Misevi bi trebali da budu isti, bar sto se tice kvaliteta.

A tebi niko ne moze reci koji je mis bolji jer to zavisi od osobe do osobe. Posto vjerovatno imaju iste performanse tebi je bolji onaj koji ti lezi u ruci. E sad ako si dovoljno glup da ti drugi govore koji mis TEBI bolje lezi u ruci bez da ga ti isprobas, tvoj problem.

EDIT: 90% ovih koji govore bolji ovaj, bolji onaj, nisu ni vidjeli te miseve nego govore da im je bolji onaj cije je ime vise cool.
bolji ti je onaj koji ti bolje lezi u ruci, et. odes u prodavnicu isprobas oba misa, vidis koji ti bolje lezi u ruci,i kupis ga. nemoj da ti ovi govore koji ti je bolji, jer je kod svakog drugacije. i recimo da svi znaju kakva su oba misa :r opet je mozda kod tebe drugaciji ukus. tako da ti otidji i isprobaj, niko nezna koji je bolji mis za tebe nego sam ti ...
razer
To ovisi o tebi koji tebi mis vise lezi u ruci po kvalitetu su isti. Ne moze tebi niko reci koji je mis bolji to ti treba da odlucis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.