Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Savjet ta mis

198 pregleda · 31 odgovor · otvorena 11.02.2009. u 18:07

Koji je mish bolji
Roccat Kone
ili
RaZER Lachesis???????????:r:r:r:r:r:r:r:r:r:r:r
razer .. :)
O ukusima se ne raspravlja. (vol2)
evo na ovome forumu kazu da je bolji roccat
http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=467724
ali po meni razer
Koga sam god pito kaze Roccat SMINX mish jest da razer ima 4000 dpi ovaj ima 3200 al veca sminka nego RaZER
jeli Roccat Gaming Mouse? Ako jeste onda je bolji od Razdera:*
2 strasna misha

meni se wishe swida roccat al et xD RAZER je ipak neko wishe ime xD

ipak bi ti preporuciomx610i deathadder xD
J**O LI TI MISH MATER U SUPAK RETARDIRANI STVORE JEDAN!!!

Pa koji ku**c otvoras temu ovdje,odes i vidis koji ti vise odgovara,pola ovih koji su ovdje odgovorili nikad nisu ni vidili nijedan od navedenih miseva. I kao sto je neko gore rekao o ukusima se ne raspravlja.
Od ta dva bolji je Kone. Lachesis ima lik iz mog klana.. i nakon 2 dana ga je prestao koristit i uzeo logitech od 10 km dok se ne nije snasao i uzeo novi mis. Ugl ne bih ti tocno znao objasnit o kojoj se gresci radi na tom lachesis-u ugl ima neka greska i oni su je tek priznali naravno nakon sto se rasprodao u milijunima komada.. I sad svakih mjesec dana dodje ti update za taj lachesis i ta greska se popravi 100 ljudi u svijetu.. tako da ako potrefis na onaj s greskom ne isplati ti se cekati.. jer ko zna kad ces doci na red. Eto. A Kone je odlicna mis bas super jer mu nemozes osteit laser jer se ne nalazi dolje znaci mores vuci tuci koliko oces :D samo sto mu je nedostatak po meni materijal od kojeg je radjen jer se on meni ne svidja.. nekako ko da je klizav. Ali u ovom slucaju je bolji Kone.
Roccat Kone !
Mislim da ti je bolji razer.Ako neznas sto je dobro znas staje skupo :D.Ja imam razer deathadder i nije los :)
Nepismen si! Konstantno postavljas teme u pogresan podforum! Moris sa temama za misheve svaki drugi dan dizes temu koji je mis bolji koja je razlika izmedju ovog i onog misha!!!

Bolji je mish onaj koji ti vise odgovara i bolje lezi u ruci! Ovdje se ne moze o ukusima raspravljati posto je 90% ovih sto ti pisu vidjelo tako neku opremu samo na slici! Bez uvrede za ikoga!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.