Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Comand and conquer 3

60 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.02.2009. u 14:00

Kakva vam se cini igrica command and conquer 3 Tiberium wars po meni je vala nak bolji mi je stronghold pa me zanima vase misljenje
meni je bolji stronghold neznam sta drugi misle...:):):)
stronghold je za svoj tip igranje i vremenski period samog izvodjenja igre nenadmasan ( pogotovo CRUSADER )
dok je C&C odlicna Sci-Fi igra sa dobrom grafikom i odlicnom animacijom i zvukom
znaci sve je stvar ukusa

obadvije igre su odlicne i treba ih ( ako vec niste ) probati
Ali ne znam kako upoređujete C&C i Stronghold....
Obje igre su zabavne, interesantne, ali da budem iskren C&C TW (igrao sam Demo) me nije impresionirao, neznam previše je tamno, građevine su neizbalansirane, a ponekad se čini da je igra prelagana/teška.... To su utisci samo iz Demo verzije
novi c&c mi se ne svidja nikako, jer je previse nafurana igra sa nekim zajebanim brodicima i zgradicama!
C&C Zero hour, je dosta realnija igrica, i zato mi se svidja ona najvise od svih strategiskih igara :D
This is the tank OVERLORD
Nisam igrao stronhold taj , ali c&c tiberium war prejak ...
stronghold je najrealnija strategija ikad napravljena, nema bolje strategije . od C&C volim generale ZERO HOUR jel je kolko tolko realana ovo nov TIBERIUM WARS i RED ALERT 3 mi se nikako ne svidja... kad su najavljivali red alerrt 3 mislio sam da ce biti slicno generalima ali nazalost razocarali su me...

sot se tice grafike C&C TW i C&C RA3 grafika je boli glava :)

zero hour definitivno bolja , ova tiberium strasno je napucali (po cemu meni ne ljava) ali et :D o ukusima ne vrijedi raspravljati ..
GruNt je napisao/la:
novi c&c mi se ne svidja nikako, jer je previse nafurana igra sa nekim zajebanim brodicima i zgradicama!
C&C Zero hour, je dosta realnija igrica, i zato mi se svidja ona najvise od svih strategiskih igara :d
This is the tank OVERLORD
Upravo tako , ostale verzije C&C igara ku**c
Zero hour ftw , posebno , THE MOTHER OF ALL WEAPONS :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.