Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

command and conquer generals

69 pregleda · 5 odgovora · otvorena 10.09.2008. u 17:46

pozz raja
igra li ko od vas C&C Generasl Zero Hour ...i znal kako ubaciti mape ?? nemoj te mi samo ono "odes u folder nadjes MAPS i ubacis" nije probo sam na sve moguce nacile al nisam ubacio jel mozda treab neki program ili nesto slicno?
evo ovaj link odavdej skidam mape...i sve sto treba za generale http://www.cncden.com/genxmaps_featured.shtml eto9 neka mi neko fino objasni kako da ubacim mape i da radi...
pa ubacis u gore navedeni folder i promjenis na "unoficiel" ili kako se vec pise, tu bi trebale biti.Ja sam sebi tako ubacio neznam ni koliko mapa bez problema
mayer je napisao/la:
zna li ko ??
kako ti je suicidal reko , mora moci ..i ja igram preko hamachija nekad sa rajom , pa skinem neke mape pa igram...mora moci..prebaci cijelu mapu , nemoj odvojedno
gl
golgy je napisao/la:
kako ti je suicidal reko , mora moci ..i ja igram preko hamachija nekad sa rajom , pa skinem neke mape pa igram...mora moci..prebaci cijelu mapu , nemoj odvojedno
gl
imam zero hour al sam skino i jos neki patch REBORN v6 ..mozda zbog toga nece al je**a zero hour je
mayer je napisao/la:
imam zero hour al sam skino i jos neki patch REBORN v6 ..mozda zbog toga nece al je**a zero hour je
nije mozda nego sigurno zbog toga nece OMG

pa kad pises generali onda bar napisi komplet sta imas znaci za taj rebourn mod moras da skidas mape koje ga podrzavaju nemozes zero hour mape da igras na rebourn modu za generale !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.