Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Command & Conquer™ Red Alert™ 3

161 pregled · 8 odgovora · otvorena 14.11.2008. u 01:37

zanima me za navedenu igru par informacija ...

moze li se igrati online Ikako? a da se ne kupuje orginal ^^

btw onaj patch kad ulazim u igru sto nudi da skinem , ako ga skinem ocu li trebati satrati boga da nadjem opet crack za taj patch ili ne ? i sta je novo sa njim ... valjda zanju pojedinci

Hvala unaprijed
da igras online mislim da je jos ne moguce ,,,ako sam slagao nek me neko ispravi posto bih i ja rado igrao ,,,a sto se tice pacha koliko sam upucen dok sam skidao torent da je neko napisao kad ga skines da automacki ispusis ako nije orginal......naravno opet mozda gresim...
Mislim da mozes da igras preko Garene , posto sada kad sam ulazio na nju vidio sam da je ubacen Red Alert3 , a tamo i WC3 mozes da igras bez org tako da moze i RA3 sigurno , samo nemam igre da probam.
Mozes igrati preko Garene Red Alert 3, to su uveli neki dan, a ako skines patch logicki da moras crack naci sada koliko ce ti trebati ne znam ;)
moze's igrat preko Garene.
A za orginal nisam siguran .
Ja mislim da moze's da ne kupujes :O et gl :)
udji u garenu i europe server i u chatu ih pitaj kako da namjestis i sta ti treba.. nek ti oni pomognu jer oni vec znaju
BloodSeeker je napisao/la:
Mislim da mozes da igras preko Garene , posto sada kad sam ulazio na nju vidio sam da je ubacen Red Alert3 , a tamo i WC3 mozes da igras bez org tako da moze i RA3 sigurno , samo nemam igre da probam.
da moze se igrat , igra moj jaran .. al kaze da laga puno..
pa onda igraju preko HAMACHI-a
da ne otvaram novu temu
mislim da meni neki bug ima , posaljem svu vojsku u napad i odjednom mi se svi vrate u bazu i nekad nemogu da klikchem XD
? jel bug il sam noob

?
Kirov riporting

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.