Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Red Alert II

118 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.03.2010. u 19:59

Tko je od vas igrao tu igru? Ja sam ju znao tuci satima, nocima i da ne dojadi. prije se skupi raja u igraonu i tuci RA2 do jutra. nema ic :P drama xD 9-)

evo neki info cisto: (izvor wikipedia)
Command & Conquer: Red Alert 2 is a 2.5D real-time strategy computer game by Westwood Studios, which was released for Microsoft Windows on September 28, 2000 [1] as the follow up to Command & Conquer: Red Alert. Set in the early 1970s,[2] Red Alert 2 supposedly picks up at the conclusion of the Allied campaign of the first game, but this has been subject to debate. Its expansion is Command & Conquer: Yuri's Revenge.

Command and Conquer: Red Alert 2 contains 2 playable factions, Soviets and Allies which both previously appeared in Command & Conquer: Red Alert. Red Alert 2's single player campaign is structured in an alternate-ending mode as opposed to a progressive story mode.

Red Alert 2 proved to be a success with critics, receiving an 86% from GameRankings.[3]
haha ja sam je igrao non stop prije...prvo na ps1 tamo negdje 98 pa onda na racunaru sajbao ali je nisam na multiplayeru nikad igrao tj. vs ostaliih igraca a zelja mi bila i ostala :) prejaka igra
Bosnish pliz xd ? salim se..

Ma super je, igro sam je davno. Inace svaka strategija je dobra

<3 Soviets
To je moj haver igro non stop prvo na ps1 onda na pc, al posto ne volim strategije nisam je nikad zaigro. Znam da je imala nekakav dobar intro, tenkici se pucaju itd.
znaci strasna strategija , ja sam u to doba imao slab komp. pa sam mogo sutat samo startegije , a RA2 je nesto posbno bilo , pa ona ekpsanzija Yuri s revenge ... jos je imam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.