Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samsung m610 problem

70 pregleda · 10 odgovora · otvorena 08.02.2009. u 10:45

prebacim igru sa PC-a na mobitel preko samsung pc studia..

i hocu da je instaliram ( i jad. i jar.) oboje sam probao ..nece..ni da instalira ni da pokrene

pomoc pls :S
Updateuj javu.

Edit: zašto šamar? imao sam ovakav problem i ovo što sam napisao mi je riješilo taj problem.:@

Post dobio šamar od xE0N

f0rbHz je napisao/la:
Updateuj javu.

Edit: zašto šamar? imao sam ovakav problem i ovo što sam napisao mi je riješilo taj problem.:@
zasto šamar jednostavno jer nidje veze nema update java nije to comp da se tako lahko.... to se nemoze uradit vec imas gore post pa ces vidjet kako se ubacuju igrice na telefon vecinu samsunga koji su stariji,,,
xE0N je napisao/la:
zasto šamar jednostavno jer nidje veze nema update java nije to comp da se tako lahko.... to se nemoze uradit vec imas gore post pa ces vidjet kako se ubacuju igrice na telefon vecinu samsunga koji su stariji,,,
Da ne znas slucajno kako se igrice i aplikacije prebacuju na sony ericsson w910i ?
nemors tako instalirat, moras skinit s mobilnog interneta ja sam imo d520 i nisam nikako mogo instalirat igru preko samsung studio
Har1s je napisao/la:
Da ne znas slucajno kako se igrice i aplikacije prebacuju na sony ericsson w910i ?
kablom u other! i onda samo pokrenes setup iz other-a
Har1s je napisao/la:
Znam
Har1s je napisao/la:
Mozes li da mi objasnis ?
Cim se vratim iz bugojna napisem ti na pm

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.