Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

apache server :S

69 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.02.2009. u 16:09

Preko apache server mi je localhost ili kad ukucam svoju ip eh kako da registrujem na npr

windowsxp.windowsxp

i kad udem da je to stranica a ne moja ip S:S:S

kako da to napraivm ''
Morash imati domenu , npr. vindousikspe.ba , nisi ti provajder domena da mozesh registrovati windowsxp.xp ..

npr.
BIHNET daje free hosting od 200mb
europroNET daje od 10mb web hosting - HTML samo moze.
green.ba - web hosting + domene mozes registrovati ( .ba , com , net , org , info )
Morash imati domenu , npr. vindousikspe.ba , nisi ti provajder domena da mozesh registrovati windowsxp.xp .. :(

npr.
green.ba - web hosting + domene mozes registrovati ( .ba , com , net , org , info )
Jason je napisao/la:
Morash imati domenu , npr. vindousikspe.ba , nisi ti provajder domena da mozesh registrovati windowsxp.xp .. :(

npr.
a jbg kako je joe.joe joe s lana napravio ?? preko apache server kaze preko neki programa :S
WindowsXp je napisao/la:
a jbg kako je joe.joe joe s lana napravio ?? preko apache server kaze preko neki programa :S
http://joe.joe - ne postoji.

Vjerovatno HS free hosting .. mozda joe.joe.hs.ba , nesta tako .. ali joe.joe ne moze bit.
Jason je napisao/la:
http://joe.joe - ne postoji.

Vjerovatno HS free hosting .. mozda joe.joe.hs.ba , nesta tako .. ali joe.joe ne moze bit.
ne postoji tebi jer imas epn -.- a ja imam hs konekciju i mogu uc joe.joe ...

wttf '

WindowsXp je napisao/la:
ne postoji tebi jer imas epn -.- a ja imam hs konekciju i mogu uc joe.joe ...

wttf '

Eh onda je to usluga HS-a , vjerovatno moras njih nazvati da ti registruju :
windowsxp.windowsxp , bas fino od njih.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.