Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mala pomoc

124 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.02.2009. u 20:41

E ovako, samo su mi dvd drive e,f i jos neki dokumenti postali drugaciji znaci nisu vise slicice kao ono citaci cd-ova i tak nego su ono kao oni dokumenti sto se nemogu procitati..danas sam na task manageru diro ono proceses, pa da nije mozda do toga......novi sam na gamersu, pa posto neam bodova zamolio bi admine da nagrade onoga ko pomogne........:(:(
Hmm nisi dobro objasnio ali ako sam dobro skontao ne mozes da otvoris c: d: i ostale particije ?

Hmm desavalo se mnogima skeniraj pc sa antivirusom

ja mislim da on hoce da kaze da su mu c, d disk i ostalo sada .ini fajlovi
G0L14th je napisao/la:
ja mislim da on hoce da kaze da su mu c, d disk i ostalo sada .ini fajlovi :)
ma tako...svi su mi in fajlovi....al samo mi se odjednom to desilo:|:|:|
to je se desavalo i meni...idi samo na system restore vrati jedan dan prije nego sto ti se to pojvilo...i bit ce sve ok.;)
Mislim da imas veliki problem, problem je u tome da su jos neki dokumenti postali drugaciji znaci nisu vise slicice kao ono citaci cd-ova i tak nego su ono kao oni dokumenti sto se nemogu procitati..
smk je napisao/la:
Mislim da imas veliki problem, problem je u tome da su jos neki dokumenti postali drugaciji znaci nisu vise slicice kao ono citaci cd-ova i tak nego su ono kao oni dokumenti sto se nemogu procitati..
Hvala sto si nas prosvijetlio...Zar nije lik isto to napisao u prvom postu ? omg...

on topic: Svakako probaj system restore...mislim da ce pomoci;)
pokusaj desni klik na ikonicu c ili d i odaberi explore

ako to ne uspije ne znam onda

posto se i meni to jednom desilo, dilemu nisam nikako rijesio, nego sam je zaobisao, digo sistem, imao sam image od sistema i vratio ga kako je bio :)

al taj slucaj mi se desio kad sam instalirao neki program: Driver Updater Pro i kad sam odradio check preko nod32 pronasao mi je virusa :)

sretno, pa javi kako si rijesio dilemu...

pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.