Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[HS] Router

321 pregled · 10 odgovora · otvorena 07.02.2009. u 16:46

Zdravo gameri!!! E bas me zanima koliko kosta router Hs za povezivanje??? Dje mogu nac jeftiniji router??? Unaprijed Hvala! Admini sry
ja ti imam hs-ov modem , ako hosh kupiti xD
nov je 85 km , ovaj je koristen 10tak dana , ima sve adapter sve sve , full oprema , nemal' zapakovan , 60 km :D
bak1r je napisao/la:
ja ti imam hs-ov modem , ako hosh kupiti xD
nov je 85 km , ovaj je koristen 10tak dana , ima sve adapter sve sve , full oprema , nemal' zapakovan , 60 km :d
Imam ja qme modem nego mi treba Router za povezivanje na drugi racunar!!!
Router D-Link kvalitetan imas za 75 KM (ja platio) ali ima i wireless LAN. Imas modele bez Wlana koji su jeftiniji ;)

btw nema ti veze jel HS il nije, router je router
Nedac4zr4il je napisao/la:
Imam ja qme modem nego mi treba Router za povezivanje na drugi racunar!!!
Pa samo da znas , nije ti potreban neki poseban router , samo router
Vato je napisao/la:
Router D-Link kvalitetan imas za 75 KM (ja platio) ali ima i wireless LAN. Imas modele bez Wlana koji su jeftiniji ;)

dobro je tako xD

Ma ija sam svoj platio D-link 85 km ima 4 porta za povezivanje i jos wirlles kupio imtec.ba
nemoj samo u HS uzimat skuplje je god njih

:P
shoT_ je napisao/la:
mislish ovo

OVDJE
Nije to to ... Sa switchom ne mozes da dijelis konekciju :S
Vato je napisao/la:

JAsta..ja kupio adsl router...a hs mi modem...i nECE
Nedac4zr4il je napisao/la:
JAsta..ja kupio adsl router...a hs mi modem...i nECE
Botino :D ADSL router je skoro isto sto i modem ZA ADSL ... Nauci osnovne pojmove pls ... ADSL router funk. kao ADSL MODEM !!! Ti idi i trazi router na koji ces prikljuciti svoj HS modem i onda router preko WLAN-a ili ethernet-a na PC! Malo se podesi (imas wizzarde) i CAO !
Vato je napisao/la:
Botino :d ADSL router je skoro isto sto i modem ZA ADSL ... Nauci osnovne pojmove pls ... ADSL router funk. kao ADSL MODEM !!! Ti idi i trazi router na koji ces prikljuciti svoj HS modem i onda router preko WLAN-a ili ethernet-a na PC! Malo se podesi (imas wizzarde) i CAO !
Ajde pametni...:S:S:S Ok:P:P:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.