trazim neki besplatni program za pretvaranje dvd u avi. format...vec sam skino i probo neke programe, ali kad pretvori ili mi zvuk mi brza ili kasni, slika bude usporena...pa bi mi trebo neki provjereni program
Diskusija
DVD u AVI.
61 pregled · 8 odgovora · otvorena 07.02.2009. u 14:49
http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Video_and_Animation_Tools/xFast_Video_Convert_Download.html
Probaj sa ovim , ne znam da li moze , nisam isprobavao , vidi sam
Probaj sa ovim , ne znam da li moze , nisam isprobavao , vidi sam
Ako misliš raditi DVD ripove, kao torrent uploaderi, treba ti RealTime recorder.. Neki program sličan frapsu, koji će snimiti ono što se odvija na tvom monitoru u .AVI formatu.
Ne znam tačno koji program to radi bolje od Frapsa, ali znam da postoje bolji. Fraps se koristi samo za ingame recording, tipa WoW filmova..
Ne znam tačno koji program to radi bolje od Frapsa, ali znam da postoje bolji. Fraps se koristi samo za ingame recording, tipa WoW filmova..
nemore ni ocitat dvd, ovo pretvara avi u mp3 3gp itd...nije to sto trazim...ali hvala svejedno
imtoo dvd ripper (nez jesam li tacno napiso ime, javi ak ne bude), najjbolji provjereno!
shoT_ je napisao/la:
treba mi besplatni, a u trail verziji mogu pretvorit samo 2 min filma
fYu je napisao/la:
imtoo dvd ripper (nez jesam li tacno napiso ime, javi ak ne bude), najjbolji provjereno!
nadji na warez sajtovima serial, ja sam rippovo dvd-ove na divx-e..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.