Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako razvalit maticnu ??

337 pregleda · 28 odgovora · otvorena 06.02.2009. u 20:33

Znaci pitanje je samo tako glupo, mislim da ste skontali i vazno m ije.....

Kako da razvalim maticnu plocu da neradi nikako i kad odnesem u servis da lik kaze smao nea spasa jedino nov comp uzet...

Nemojte spammat pls vazno mi je fkt

Hwallaaaaa (K)
uzmes cekic i udaras

edit: stavi pred monitor gta 4 i crknuti ce sam u roku od 4 sata
prebaci napajanje na americku struju :D sjebat ces ga maximalno

provjereno radi :D
Idi u BIOS i povecaj napon na NB (northbridge) koliko mozes ;)
odes u BIOS i ona sranja Voltage dines na max i upalis komp ako ne crkne uzmi pokreni najjacu igricu sto imasili ako nista polij ga vodom reci slucajno a onom u servisu das 20 KM da kaze da mu nema spasa
prikljucis je na apart za varenje
WonderBoy je napisao/la:
odes u BIOS i ona sranja Voltage dines na max i upalis komp ako ne crkne uzmi pokreni najjacu igricu sto imasili ako nista polij ga vodom reci slucajno a onom u servisu das 20 KM da kaze da mu nema spasa
potpisujem.. ili nadji neki procesof sto ti ne ide uz maticnu, i dovoljno je samo da je upalis... ima tih furki kol'ko hos..
preporucujem da nabavis neki dobar virus, kao sto je chernobyl ( ali on je samo za win95 ) on definitivno "odnese" maticnu...
zato ugasi antivirus i lagano po sumnjivim stranicama..9-)
baci se tafte na nju to bi trebalo pomoc...ak ne onda pokusaj laste...ak nemoze ni to ond ono sto su ti oni gore rekli :)
i ja sam danas razvaljivo na starom komp-u koji ne koristim izvadio sve procesor ram hard disk sve ubacio u svoj drugi komp
9-)
VRABAC je napisao/la:
sto razvaljujes :(
- vjerovatno oce novu maticnu il cak pc xD btw na maticnoj imaju ko male zgradice okrugle, otvori ih i prah onaj izbaci :P
VRABAC je napisao/la:
sto razvaljujes :(
99.99 % da bi mu stari/a kupio/la novi. :D
deklok je napisao/la:
Uzmi kiselinu za wc solje 100% radi!!!!!
malo domestosa :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.