Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kuciste - Maticna

152 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.09.2009. u 16:02

Znaci htjedoh da uzmem novo kuciste jer imam ovo staro iz 99te - 2000te i bas mi nekakvo shugavo izgleda .

...da docaram :

Planiram uzeti : ANTEC THREE HUNDRED TWO

I sada me zabrinjava maticna jer imam ovu malu od ASRock-a , moze li ona na ovo ili moram novu da uzmem ( svejedno imam u planu ) .

I moze preporuka maticne ( i opet naravno...mogu li one u ovo ) :

ova

ili ova
Moj savjet tije da neuzimas jer kuciste ko kuciste... koda ce ti ga neko gledati... ija imam kuciste staro 5 godina pa sta!!!!!! i koda mi ga neko gleda....
Kuciste je pravo dobro, prostrano je i ima dobro rasporedjene coolere i dobro hladjenje aa sto se tice maticne ako ti racunar radi sa tom maticnom nemoj mijenjati onda aa ako mislis da nece moci u kuciste stati nemoj brinuti jer svaka maticna moze stati u svako kuciste
delwa5 je napisao/la:
Moj savjet tije da neuzimas jer kuciste ko kuciste... koda ce ti ga neko gledati... ija imam kuciste staro 5 godina pa sta!!!!!! i koda mi ga neko gleda....
Da ali ovo je premalo , imam 400 kablova i unutra je prevelika dzungla...znaci tarzan se nebi snasao unutra .

A i na ovome dodje jedno 20 coolera...mi lajkz .

+Ovo ako slucajno nabijem jos jednom koplasirat ce .

Super Kuciste a maticna ova od 900 kn ovako nesto slicno je kod mene a mislim da je dobra maticna..
Preporucamo :P

Aplauz :r
Radije buildaj novu konfiguraciju u starom kućištu. Malo ga modificiraj. Pa da vidiš poslije retro osjećaja.

A što se tiče rupica za šarafe na matičnoj i kućištu, sve je standardizirano (ATX ili micro-ATX, svejedno).

Staro kućište uopšte ne izgleda shugavo, usput.
DruGaBrieL je napisao/la:
Radije buildaj novu konfiguraciju u starom kućištu. Malo ga modificiraj. Pa da vidiš poslije retro osjećaja.

A što se tiče rupica za šarafe na matičnoj i kućištu, sve je standardizirano (ATX ili micro-ATX, svejedno).

Staro kućište uopšte ne izgleda shugavo, usput.
Pa kad sam pogodio kut ahhahahha

To je udubljeno sa svih strana .

....vidis tu rupu dolje , za floppy ...tu je HD morao ici jer nisam mogao kablove rasporedit , da bi taj HD izvadio moram pocupat ram , da bi ovaj donji dvd rom izvadio takodje moram ram iscupat . A drugi HD da bi vadio moram ruku slomit...

Kablovi su unutra sljepljeni selotejpom jer mi ventilator grebe po njima...a i klapa ko kr**c...rasulo tesko .
BlackSheepXD je napisao/la:
Pa kad sam pogodio kut ;D ahhahahha

To je udubljeno sa svih strana .

....vidis tu rupu dolje , za floppy ...tu je HD morao ici jer nisam mogao kablove rasporedit , da bi taj HD izvadio moram pocupat ram , da bi ovaj donji dvd rom izvadio takodje moram ram iscupat . A drugi HD da bi vadio moram ruku slomit...

Kablovi su unutra sljepljeni selotejpom jer mi ventilator grebe po njima...a i klapa ko kr**c...rasulo tesko .
Ufffffff, kupuj novo i tačka, a staro ostavi negdje za ukras.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.