Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Debljina :o :|

146 pregleda · 26 odgovora · otvorena 03.02.2009. u 19:54

evo odma :( :( ...

pozz :( imam pa i nebas veliki a i ne bas malih problema sa debljinom :( ev sad ce mi u 3 mj 14 god a imam nedje oko 85-90 kg neznam tocno bojim se stat na vagu :r:r i sada sam cvrsto odlucio da zalim smrsavit i ako moze pomoc od vas dragi moji gameri da mi preporucite neku djetu ili nesto drugo ocajno zelim smrsavit... zelio bih najmanje izgubiti 25-30 kg jer mi ovo smeta :( :*:*
imajte razumjevanja hvala...

pomoc pls:*:*:*:*:*
izbaci veceru pocni se bavit nekim sporotm mani se slatkog 9-)
Teretana.

Post dobio aplauz od LavShinoda

Samo nemoj jesti hljeba pola godine .. i et ..

btw moj buraz smrsao sa 136 na 82 kg .. nije jeo hljeba evo godinu dana .. 9-)

Bitna je samo jaka volja ^^ .. ;)
Sta se bojis, jos si mlad . Zaljubi se i smrsat ces . Ustani sa racunara, teretana, trcanje, manje da jedes itd.

BTW: imam i ja isti problem, al bmk .
kriger je napisao/la:
dr**j dok se ne osusis.
dokazano, pomaze :)

nisam se mako sa 60 kila, a zderem masno
kriger je napisao/la:
dr**j dok se ne osusis.
rekao sam budite razumni... gloop si
Ne mora biti nikakva striktna dijeta, samo izbacis slatko i jedes manje porcije jela. Trening neki obavezno i to je to, u ostalom nije bitno kolko imas godina , nego kako ti se tijelesne tezina podjelila na visinu. Znaci ako imas 14 godina i visok si 180+ to nije nikakav problem:O
Pa šta imam i ja 80 a imam 15 i bmk, jeste da imam visine al :)
Radi trbušnjake, trči svako jutro, jedi zdravo izbaci večeru. Za godinu dana imat ćeš 20 kila manje :)
trcanje trcanj i samo trcanje, to sagorijeva kalorije samo tako.
i potrazi malo neki program vjezbi ili nesto sl.
i da ti kazem da moras biti tvrdoglav ko' magare da bi uspjeo
Treniraj [ fudbal , kosarka ] sta ti odgovara drug.

Teretana , trci svako jutro ako si druga smjena u skoli , ili poslije skole odmoris se i onda na trcanje.

Nemoj puno jesti slatko , i druge stvari sto puno debljaju

Nemoj jesti poslje 7H , tako je meni jarane treniram 5 godina nogomet.Poslije 7H samo jedem voce [ naranđe , jabuke ^^ ]
Kao sto rekose nemoj jesti hljeba ili jedi sto manje.

Ne jedi nista posle 19 sati. Okani se slatkog i malo u teretanu.
kriger je napisao/la:
dr**j dok se ne osusis.
hahahahah placem :D

eo vako moj stari je imo problema s kilazom .
i jedino pravilo je bilo da smanjis jelo pijes dosta vode i iza 18 h navece ni slucajno da jedes . osigurano je ovo moj stari smrso 19 kg :D

GL
Bogte pa ti si vreća sala :) Bez uvrede, moraš to riješavat, jer ako sada dok si mlad jer će ti kasniej biti još gore, nema tu dijete, moraš se bavit sportom pod no1 i manje jesti! Ne gladovati, već umjereno jesti!

edit: visina?
Probaj jesti manje kolicine sto god jeo. Ako ti bas fali hrane probaj jesti vise puta na dan ali u manjim kolicinama. Izbjegavaj veceru. Jedi puno voca i povrca. Ujuto i navecer pronaj napraviti nesto trbusnjaka ili neke slicne vjezbe. Takodjer probaj barem 3 puta tjedno otici negdje malo trcati i mislim d abi to trebalo pomoci.

Jedna dobra stzvar sto si to sam sebi priznao samo se sad drzi ovoga sto sam ti reko. Sretno
kume,ja sam u toku 13-14 god,imam 178 ili 179 nez,imam 75 kila...
treniram kosarku,nejedem nocu,i kad oces da legnes ili kad ustanes
obavezno :
30 trubsnjaka kratkih po 5 serija(nemoj se odma ubiti radi postepeno po 2-3 serije)
30 sklekova(isto vazi sto sam ti gore reko)
i ima jedna vjezba gdje ti podignes noge,a neko ti odozgo gura a ti nesmijes dotaci pod(opet se nemoj preforsirati)
barem 2 do 3 puta sedmicno trci koliko mozes pa sve povecavaj
i sve ovo bi bilo uzalud da se nepobrines kako jedes(izbaci sve hamburgere i donere pomfrit,samo zdravu hranu i kad si gladan uvece pojedi jabuku i lezi spavaj,sad cu ti naci koliko na dan moras unositi svega,ovo je za sportiste moze i tebi pomoci)
a teretanu niposto,ti si u razvoju 14 god nije to nista,kad porestes sa 16-18 god onda ide teretana

huh umorih se pisajuci mozel aplauz :D?
Gledaj da trcis sto vise .
Odmakni malo od racunara , dok igras uvjek nesto jedes ?
Nemoj vecerati
Hahahhahaha

Otkud ti toliko dijete moje , sta si ti jeo pa si toliki ?

A nemozes nikad tako lako smrsit , jedi normalnu hranu trci vozi biciklo i malo odes u teretanu !

Buco !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.