Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Debljina :o :|

146 pregleda · 26 odgovora · otvorena 03.02.2009. u 19:54

evo odma :( :( ...

pozz :( imam pa i nebas veliki a i ne bas malih problema sa debljinom :( ev sad ce mi u 3 mj 14 god a imam nedje oko 85-90 kg neznam tocno bojim se stat na vagu :r:r i sada sam cvrsto odlucio da zalim smrsavit i ako moze pomoc od vas dragi moji gameri da mi preporucite neku djetu ili nesto drugo ocajno zelim smrsavit... zelio bih najmanje izgubiti 25-30 kg jer mi ovo smeta :( :*:*
imajte razumjevanja hvala...

pomoc pls:*:*:*:*:*
- Pa ostavi se kompa, sto vise fizickog vezbanja i rekreacije..
cim te hrane, koncentratom za kokosi XD

znaci , teretana , trcanje ! ostalo malina !
Kardio trening + teretana + nutrabolics inferno , to je to ;)
1. IZBACUJ SRANJA IZ SEBE SVA ( COCA COLA, SLATKO,MASNO, I OSTALE STVARI SA DOSTA KALORIJA..)
2. Najbolje ti je da se bavis fitnessom, ne dizanjem tegova, jer si premlad, nego fitnessom,trci na traci,radi sklekove, skaci,plivanje,bassket,fudbal,svakakv sport gdje mozes se dosta oznojiti i umoriti, izbacit veceru,il ako vec vecerujes, uzimaj sto kvalitetniju hranu, ja evo u zadnjih 10ak dana samo vecerujem vegeterijansku hranu, sa malo piletinom, i jedem crni hljeb..
Ujutru, standard, jaja, virsle i ponekad neki dzemovi, sa obicnom vodom ili nekim sokom sa malo kalorija.. za rucak mosh jest nesto ozbiljnije, jer ti treba energija za ostali dio dana, preporucujem piletinu(samo bjeladi,il ti ga prsa ona) ili riblju hranu,bez ulja i bez zezancija.. Burek, cevape,pizze,hamburgere, sta vec jedes od fast fooda, izbaci,jer se stari samo navuces na to i deblja te taj ukus njegov..
Jos nesto jarane, jedna od najbrzih metoda, ako se budes pratio ishrane i zajebancije jeste, stavi oko sebe najlon, namotaj oko tijela, kupis negdje pojas za topljenje sala, mosh nac u apoteci meni se cini, i navuces kabanicu preko sebe, ili suskavo neko sranje i otrcis nekih 10km na dan, ili u 2 dana..
Vjeruj mi jarane da ces sa ovim uspjeti.. imao sam iskustva, i izgubio sam dosta mase za to.. :)
kao prvo:vidio sam da vas dosta pise trbusnjaci..to uopce ne smanjuje kolicinu sala

ono sto trebas uradit je trcat je 4-5 puta tjedno(ako imas toliko vremena,al uglavnom puno trcanja),uvijek doruckuj i rucaj(nemoj obilno,uzmi manji tanjur da mislis da imas vise hrane:D),pij dosta vode poslje hrane i ako je moguce da nakon sto jedes ne sjednes ili legnes..jedi voce umjesto masnog i to ti je to..

to sam ja radio i u 2 ipo mjeseca 10 kila izgubio..ja sam svaki dan doduse po 5 kilometara trco..al mozes i sa manje samo ce ti malo vise vremena trebat..

to ti je formula ;)
jarane moj, sporta, puno sporta, manje jest, teretana, al na prvom mjestu sport ;) ja bi ti preporucio da treniras mozda plivanje tamo na onom bazenu na otoci ako si iz sa, kosarku, tenis, fudbal, vidi sta ti se svidi ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.