Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Computerska oprema - Veleprodaja

575 pregleda · 41 odgovor · otvorena 01.02.2009. u 11:38

Pozz narode...

Ovako, pošto imam u krugu familije firmu, odnosno d.o.o., razmišljao sam da se proširim u svom poslovanju. Naime, planirao sam otvoriti radnju computerske opreme. Ehh potrebna mi je i vaša pomoć. Treba mi adresa, broj telefona, web stranica ili bilo koja druga korisna informacija za firme koje se bave veleprodajom computerske opreme.
Možda i među vama gamerima postoji neko ko se bavi istim poslom, pa bih mi svaka inforamcija dobro došla.

Zamolio bih da shvatite ovo ozbiljno, i plz emojte odgovarati gluposti. Znaći samo korisne informacije. Svaka informacija će biti nagrađena aplauzom s moje strane, a svaki glup post ili sneka "izvala" bit će ošamarena, te izbrisana, opet s moje strane.

Naravno nemojte sa izvalama tipa google, ovo ono... Budite sigurni da sam upućen u moć google-a i da sam već malo tražio površinski, te ću još pozabaviti se s tom čarobnom stranicom.

Unaprijed zahvalan.

Vaš Burek!
Hvala vam puno na odgovorima... Ide od mene svima aplauz jer ste se potrudili stvarno svi... Ako ima jos neko neku informaciju, slobodno na PM.

Svaka casst najjaci ste.

Tema ide LoCk!

Thx.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.