Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Eliminator Area

79 pregleda · 0 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 19:12

Ja bih Vas sve pozvao da se svi koji igrate COD2 i COD4 registrujete na web stranici( http://www.eliminator-area.com ) samo iz jednog razloga, a to je da smo tu svi i da svi učestvujemo u kreiranju narednih LAN turnira. Lakše nam je raditi i organizovati kada je sve na jednom mjestu. Prije svega ima klanova koji nisu registrovani a počeli su pričati u smislu da im neko ne da da učestvuju na LAN-u osim ovih nazovimo ih 8 klanova. Ta web stranica je osmišljena samo zbog organizacije LAN turnira. Ovo nije nikakav "udar" na ovaj GA forum već naprotiv kao i da je sama ideja i kreacija navedene stranice nešto dobro i pozitivno za BH gaming uopšte. Moguće je da se sama stranica i proširi i na CS gamere da svi zajedno učestvujemo u organizaciji LAN turnira. Razgovarao sam sa Cage-om kojeg svi ozbiljniji i stariji gameri jako dobro poznaju, da nešto zajedno pokušamo organizovati tako da je ova web stranica i naše nazovimo udruženje svih COD i CS gamera može donijeti samo pozitivne stvari. A to će biti održavanje LAN- turnira na većem nivou zbog čega nam treba malo veća prijava svih gamera kako bi i sponzore uvjerili da se ne radi o neozbiljnim ljudima i neozbiljnim organizacijama. Snaga je u masovnosti i odzivu. Ko kaže da nećemo u skorije vrijeme napraviti i jednu BH ligu za koju možemo isto tako naći i sponzore.
Hvala.

Znaci ovo je quote sa ga.com.ba stranice, da se zna o cemu se radi. Jos jednom molim sve koji igraju CoD, da se registruju, radi mogucnosti bolje organizacije LAN-ova i pronalazenja sponzora. Za CS igrace uskoro...

Imam dopustenje od admina za ovaj post!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.