Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Rezolucija stranice hitna pomoc!!!

115 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.01.2009. u 22:45

E ovako imam jedan problem...
napravio sam stranicu u Dreamweaveru nije sve php-e ima i htmla i jave i svega i sad trebam pomoc da mi neko da code kako da stranicu kad covjek prikazuje u rezoluciji vecoj od moje da vidi str ok jer na mom pc-u str izgleda ok na 1024 x 768 a kad pogledam na vecoj onda ima prostora neiskoristenog... tako molim samo one koji su sigurni da znaju resenje a da spameri zaobicu temu... hvala ( u al se nakuca)
Pa ne treba ti veca, to ti je taman..Na vecini siteova pise..Za rezoluciju 1024x768, primjetio si i da kad gledas gamers.ba na nekom vecem monitoru ima neiskoristenog prostora..
mozda da se sa procentima pozabavis a ne fixnim vrijednostima pixela

<width= "100%"> itd itd

Post dobio aplauz od Philosopher

archie je napisao/la:
Pa ne treba ti veca, to ti je taman..Na vecini siteova pise..Za rezoluciju 1024x768, primjetio si i da kad gledas gamers.ba na nekom vecem monitoru ima neiskoristenog prostora..
mm ne.. .al ok ako je to resenje...
LoKi je napisao/la:
mozda da se sa procentima pozabavis a ne fixnim vrijednostima pixela

<width= "100%"> itd itd
ok a je to moram posebno za svaki div?i de mi napisi full code
neke divove hoces stavljat 100% neke neces itd itd ... dakle sad sa tim procentima idi i igraj se i naucit ces 
LoKi je napisao/la:
neke divove hoces stavljat 100% neke neces itd itd ... dakle sad sa tim procentima idi i igraj se i naucit ces ;)
ok e jel mogu dobit tvoj msn necu dosadjivat obecavam samo da te mogu nesto od takvih gluposti pitat jer znam da se ti u to razumijes ;) ADMINE LOCk:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.