Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

crtice na monitoru, help pls

274 pregleda · 16 odgovora · otvorena 07.02.2009. u 14:48

znnachi, na csu sam proshla kroz dim, i pojavile su mi se te crtice... i onda mi se ugasio komp... i nakon toga ga nisam mogla upaliti, sva mi ona slova na pochetku bila sharena :S iiii ajd, kasnije sam ga nekako ukljuchila, i bilo kao normala na pochetku, pa mi se opet pojavile crtice, i nestale :D pa ih nie bilo, pa sam ushla u cs, i opet su se pojavile... ew pokushavam upload img da vidite o chemu pricham... pa ono, ako neko zna shta je i kako se mozhe rijeshiti, help pls (:

10x unaprijed ♥

kolko ti je godina star monitor ?? ako je lg 1 god rikno -.-
grafa ti je na izdisaju.meni je bila ista stvar sa 7600gs i crkla jadnica
CPU
Athlon 64 3200+ [Venice S939]

Memorija
1024MB DDR 400Mhz Kingmax

Graficka karta
Gainward Ge-Force 6600GT SLI

Zvucna karta
nVIDIA audio [nForce-4]

Operativni sistem
Windows XP Pro. SP2

btw, pls neki sajt gdje mogu upload, ukenjali imageshack netje :((
ewo muchi se da uploada sliq.... jel postoji neki drugi nachin da vam dam sliq ?
Yasmina je napisao/la:
ewo muchi se da uploada sliq.... jel postoji neki drugi nachin da vam dam sliq ?
MMS.
je napisao/la:
ne mozhe nijedan sajt... aman, sitne crtice, preko svega znachi... sve ispod se vidi, i nromala radi, al te crtice su preko, i baguju ... chim mogne da se upload, ja tju upload... a mogu ja to sama ochistim ? kao, ugasim komp, usisam ? i bitje bolje il... ? shta ako usisam pola kompa ? :S wahaha
Yasmina je napisao/la:
Stavis sliku u galeriju i das nam link
ajd, mislim da otprilike mogu skontat shta da radim... a i ewo nie mi se to deshavalo par sati... al img i dalje ne mogu da uploadam, a u galeriju mi ne da da stawim :( iako kazhu mogu do 40 slika :( ADMINE, rijeshi problem oko galerije, hwala :*

10x svima :** (L)
Ma graficka na izdisaju, podhitno ocisti sve zivo i vidi da li se uopste vrti ventilatorcic na njoj, dotakni rukom hladnjak i ako je toliko vrelo da ne mozes drzati ruku, onda je to previse vruceeee...
je napisao/la:
sta ces ti naci rjesenje nezz sebi pomoci a ti naso drugima da pomazes cccc
ReptoR je napisao/la:
sta ces ti naci rjesenje nezz sebi pomoci a ti naso drugima da pomazes cccc
sta ti ovo treba da znaci? jel rekla yasmina da joj treba pomoc i mi smo joj rekli kako bi mogla rijesiti to, a ako ti znas "pomoci" nekome onda eto fino napisi u cemu je problem i kako da ga rijesi. ako ne znas nemoj se ni javaljat onda!
Graficka crkla 100% mozes se pozdravit sa njom ,imo sam ja
BFG 8800 GTS OC i poslje 1 god. mi se bio desio ist prob crtice na monitoru bio sam promjenio monitor isti je prob bio , na kraju sreca pa je imala garanciju pa sam dobio drugu ASUS 8800 GTS. Al posto vidim da si napisala da su na sli nemoguce da su obe odma riknule izvadi jednu pa drugu nadi u kojoj je problem jer ta igra je slaba netrebaju ti 2 graficke za nju.
Kloni ce klokanih kartica !
brance je napisao/la:
sta ti ovo treba da znaci? jel rekla yasmina da joj treba pomoc i mi smo joj rekli kako bi mogla rijesiti to, a ako ti znas "pomoci" nekome onda eto fino napisi u cemu je problem i kako da ga rijesi. ako ne znas nemoj se ni javaljat onda!
pa kome ces ti pomoci veze nemas sa racunarima dodjete ovdje samo da spamate debili jedni i nemoj da me vise citiras de ne bi morao umrle....
Vjerovatno do grafe. Uzmi ntune i probaj stability test. Garant je dala svoje....
btw je li se to stalno desava ili ponekad ?
shto me furate bzwz da cheprkam po njemu hahhaa kao, pipni, ako je toliko vruche da zaboli onda je u tome problem, btw ventilatorchich ? HAHAHAHAHHA GG

hwalla svima puno, oni ljudi dole to sve zavrshili, matichna , grafichka, shta vetj . . . otishlo, promijenjeno :D

saphire hd 3850 ? simpa kutija hahahhaha kako god,,

puno hwala svima :****

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.