Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dora primi nase saucesce !!

2.576 pregleda · 165 odgovora · otvorena 25.01.2009. u 22:54

Prije petnaest minuta sam informisan kako je od naseg dragog i poznatog igraca " Disturbed - imbA ( d0ra ),preminuo otac..I licno sam njega zvao i evo me placem je**m ti nimet i sve na svjetu :

Ja reko alo,kaze Dora onim svojim glasom ko je,reko Dzemo je brate,sta je to bilo..Evo brate umro mi tata jutros na rodjendan...
Ne mogu nikako da zamislim kako je njemu,bio sam u takvoj situaciji ali ne na ovaj nacin kao on,i jos mu rodjendan..

Brate primi moje saucesce i cuvaj mi se,od sudbine niko ne moze pobjeci..Otac ti je bio prava raja,i mnogo fin covjek..Toliko turnira i toliko finih komunikacija sa njim,i sve ovako da se zavrsi,bas sada....

CUVAJ SE BRATE :(:*

Nadam se da se niko ne zajebava sa ovim,i mislim da niko nije promjenuo glas preko telefona..Znam 100% Dorin glas

Momci koji su mi potvrdili :

Goran ( perke ) Mostar
Vedran ( j0va ) Mostar
Mili ( Laquila ) Mostar

Dorijane ... tata moj nedaj mi se i budi yak .. makar zbog majke ako nishta , znaj da svijet i nije tako okrutan , tv0g oca sam poznavao vrlo dobro, nemogu nishta da kazem sem da je dobar covijek , bog da mu da lijepi dzenet i dzenetske ljepote .. ili raj ili bilo shta na svijetu al da je lijepo.

Neznam dal cu moci da dodjem na Sahranu jer nemogu zbog posla al to je najmanje sto mogu da uradim zbog Dragana ((

Cuvaj mi se brate moj , svi smo uz tebe !!!!
pocivao u miru :(
R.I.P bas mi je zao evo placem :S

ozb bas zaoo

cuj na rodjendan :SSS

:*:*:*:*:*:*:*
Primi moje saucesce :(:(:(

namogu da vjerujem cuj na rodzedan

fakat mi je zao :*:*:*:*
pRIMI SAUCESCE :*
bem ti nepravednu sudbinu !
moje saucesce

nek mu je lahka zemlja
Primi i moje saucesce. Poznavao sam mu oca, jer ih je redovno dovozio na turnire i stalno bio sa njima.
RIP

Divim se tvojoj hrabrosti, pogotovo kao sto kazes moras da budes jak radi ostalih u porodici. Zivot ide dalje, covjek treba da pokusa promijeniti ono sto moze, a ono sto ne moze nazalost mora samo da prihvati. Ne daj se.
Kao sto je Mili otac kojeg samo mozes pozeliti. Svi smo poznavali Dragana 'killera' znamo koliko je to dobar covjek bio. Dora ja sam ti vec rekao sve na msnu i onda kad si me zvao na telefon da mi javis to, tako da su sad sve rijeci suvisne mada ti samo mogu reci izdrzi zbog majke i sestre.
Primi moje saucesce, tvoj pokojni otac je bio veliki covjek ... :(
R.I.P.

Primi moje saucesce

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.