Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mostar - Parkour

272 pregleda · 14 odgovora · otvorena 07.10.2009. u 12:01

Prvi sam ovdje pa neznam je li ovo dobar pod forum , zelim da pocnem sa parkour-om pa me zanima je li imaju neka okupljanja u Mostaru za parkour pa da skupa treniraju ako nije problem da ja dodjem. Cuo sam da imaju ta okupljanja u Sarajevu pa pitam da nema kojim slucajem i u Mostaru
Ja znam da se skupljaju kod holiday inn'a , e sad ako ti nije frka doci u sarajevo samo zbog toga ' . Uglavnom bude raje sa strane srbija etc ..
MaraSalvatrucha je napisao/la:
Ja znam da se skupljaju kod holiday inn'a , e sad ako ti nije frka doci u sarajevo samo zbog toga ' . Uglavnom bude raje sa strane srbija etc ..
a znam za Sarajevo ali ko ce do gore ic samo radi toga :S :* zato trazim imal igdje u Mostaru :*
komaracha je napisao/la:
a znam za Sarajevo ali ko ce do gore ic samo radi toga :S :* zato trazim imal igdje u Mostaru :*
Ja i frend smo kontali, ali nismo nasli nikog 13+ . . sve nakva djeca nesto se glupiraju . .

Pa smo upisali taekwondo . .
komaracha je napisao/la:
-Nemas brate u Mostaru 90% ...ovde su ti svi nakvi huligani :r
rulF je napisao/la:
Ja i frend smo kontali, ali nismo nasli nikog 13+ . . sve nakva djeca nesto se glupiraju . .

odakle si?? ako si iz mostara pa da se nadjemo eto ja i prijatelj jedan i vas 2 pa malo vjezbamo jer ja i ovaj prijatelj neznamo nista... znamo ono najlakse a to su VAULTOVI XD... a salto i to nismo jos ni vjezbali jer nemamo gdje..
rulF je napisao/la:

Ko vas trenira ?
Nevjerujem za Mostar da ima okupljane za La Parkour :$

Mozes i ti sqpit raje pa vjezbate zajedno ;)
rulF je napisao/la:

Imamo ja i prijatelj,htjeli bi trenirat.
Imamo 16 godina,pa ako si za, da malo vjezbamo =)
denka je napisao/la:
Imamo ja i prijatelj,htjeli bi trenirat.
Imamo 16 godina,pa ako si za, da malo vjezbamo =)
Gledaj ti i svi vi sto ste se javili . .

Ja i frend 2 godine aktivn otreniramo, ja sam osmislio svoj program treniranja, bez ikakvih pomagala osim uzeta 2 tega za 1 ruku . . , nista teretana, nista ostale gluposti . .

Fizicki smo spremni, trenramo taekwondo 2 puta tjedno . .

Sto se nas tice, mi mozemo sa vama parkour, izjutra, bilo koji dan . .
Imam ja tutoriale, video snimke , vjezbe . .

@dejoget : trenerica klaudija maric, klub cro star ..
Likovi gdje god odu na turnir, vrate se sa medaljama, koliko ih ode, svako uzme medalju ,. strasni su . .
rulF je napisao/la:

Ja i frend 2 godine aktivn otreniramo, ja sam osmislio svoj program treniranja, bez ikakvih pomagala osim uzeta 2 tega za 1 ruku . . , nista teretana, nista ostale gluposti . .

Likovi gdje god odu na turnir, vrate se sa medaljama, koliko ih ode, svako uzme medalju ,. strasni su . .
Klaudija Marić meni razrednica u osnovnoj bila ^^

Ovako,ja ne treniram ništa,samo parkour indoor,ništa teretana,teretana sux i smanjuje fleksibilnost.

Ako ništa,moremo probat

denka je napisao/la:
Klaudija Marić meni razrednica u osnovnoj bila ^^

Ovako,ja ne treniram ništa,samo parkour indoor,ništa teretana,teretana sux i smanjuje fleksibilnost.

Ako ništa,moremo probat

Naravno
gdje indoor?
rulF je napisao/la:
Naravno
gdje indoor?
Indoor ti je u kući ^^
Aj pošalji na PM svoj msn pa da se dogovorimo.
denka je napisao/la:
Indoor ti je u kući ^^
Aj pošalji na PM svoj msn pa da se dogovorimo.
A jebiga, ja konto imas negdje sredjeno dvoranu . . pu . .

[email uklonjen]
rulF je napisao/la:

Znam i ja sam treniro.Imao sam dosta zlatnih , pa sam nogu u vugla primio pa sam malo presto.Predobar sport , trenerica najaca

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.