Ima'l netko RAZER ProSolutions Pro|Click v1.6, kakav je, kvari li se, podjelite svoja iskustva samnom
.
Imam razer copperhead i kabel mi se shebao, kao i na proslom copperheadu, pa sam tako odlucio preci na neki drugi mish, ovaj gore navedeni mi nije los za te novce, pa me zanimaju vasa iskustva i misljenja. Nemojte se javljati ako ga nemate ili niste igrali na njemu.
EDIT: znam, bas zato i pitam jel tako i s ovim, ili je to samo s copperheadima bilo.
EDIT 2: nemojte mi govoriti da su logitechovi bolji ili mi preporuciti neki, mene zanima ovaj mis i ako neznate nemojte se javljati
.Imam razer copperhead i kabel mi se shebao, kao i na proslom copperheadu, pa sam tako odlucio preci na neki drugi mish, ovaj gore navedeni mi nije los za te novce, pa me zanimaju vasa iskustva i misljenja. Nemojte se javljati ako ga nemate ili niste igrali na njemu.
EDIT: znam, bas zato i pitam jel tako i s ovim, ili je to samo s copperheadima bilo.
EDIT 2: nemojte mi govoriti da su logitechovi bolji ili mi preporuciti neki, mene zanima ovaj mis i ako neznate nemojte se javljati