Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RAZER ProSolutions

149 pregleda · 11 odgovora · otvorena 24.01.2009. u 13:05

Ima'l netko RAZER ProSolutions Pro|Click v1.6, kakav je, kvari li se, podjelite svoja iskustva samnom :D.

Imam razer copperhead i kabel mi se shebao, kao i na proslom copperheadu, pa sam tako odlucio preci na neki drugi mish, ovaj gore navedeni mi nije los za te novce, pa me zanimaju vasa iskustva i misljenja. Nemojte se javljati ako ga nemate ili niste igrali na njemu.

EDIT: znam, bas zato i pitam jel tako i s ovim, ili je to samo s copperheadima bilo.

EDIT 2: nemojte mi govoriti da su logitechovi bolji ili mi preporuciti neki, mene zanima ovaj mis i ako neznate nemojte se javljati
Nemam ga nisam igrao na njemu, ali imam iskustva sa razer opremom!!!

Na svim Razerovim misevima kabal brzo ode to im je jedina mana

Malo su im fush laseri ili sta vec , ali ugl bolji misheve pravi logitech ^^
Ja copperheada imam 1 godinu , nikad mu kabal nije otiso . Laser se meni sjebe uvijek . Neki dan odnio na servis (imam garanciju) i dali mi nov mis , sad je plavi a bio zeleni

Nije los deathadder ^^
ako ces ijedan mis uzimati od razera,uzmi deathadder mis extra imam ga vise od 1 godinu sve je uredu i sa kablom i sa laserom ;)
ErrORxxx je napisao/la:
Ja copperheada imam 1 godinu , nikad mu kabal nije otiso . Laser se meni sjebe uvijek . Neki dan odnio na servis (imam garanciju) i dali mi nov mis , sad je plavi a bio zeleni :d

Nije los deathadder ^^
DA najkvalitetniji razer po meni ikada napravljen...

Btw i meni se svidja ovaj prosolutions, posebo sa podlogom bijelom, prelijep je :)
Koristim ja DeathAdder - a 3 , 4 mjeseca vech i nikakvih problema do sad nisam imao.
Koliko ja znam Pro Click je "laptopski" a ne gaming mis. Mal, lagan, nije ergonomican. Tipicni mis za laptop.
nc je napisao/la:
Koliko ja znam Pro Click je "laptopski" a ne gaming mis. Mal, lagan, nije ergonomican. Tipicni mis za laptop.
Nije to laptopski mis, ima potpuno iste dimenzije kao copperhead, i ergonomican je. Proguglaj pa ces vidjeti, no nije to vazno, mene zanima kvari li se on kao i copperhead :D
SySteM_eRrOr je napisao/la:
Nije to laptopski mis, ima potpuno iste dimenzije kao copperhead, i ergonomican je. Proguglaj pa ces vidjeti, no nije to vazno, mene zanima kvari li se on kao i copperhead :d
Edit: Dupli post.
pa fazon je sto ode na svakom misu kabal, ako ga presavijate..

on mora da ide kako mis stoji pa pravo tamo ispod stola pa da se opet vraca u centralnu, a ne da ga limte da se nagomila na jedan dio (nez kako da objasnim)

ugl. svaki ce ti kabal otici ako nebudes ga pravilno koristio8-)
Ja nisam nikad koristio razerove proizvode, ali citao sam u novinama da je jako dobar Razer Boomslang..........
namjeravam kupiti neki gamer mish , ali posto kazete da se na razeru laser kvari onda ga ja nebi sopstveno uzeo.........
trenutno imam neki Genius-ov mish, koristim ga 2 god. i jos mi se nije pokvario

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.