Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SteelSeries Siberia

166 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.02.2009. u 17:44

hevo raja imam u planu sutra narucit navedene slushe u naslovu pa sam gledo na ofcjalnoj stranici pise da moze samo preko american exspres kartica :S pa me zanima jel ima dje da se mogu naruciti preko visa ?:S il ... da vrse dostavu hamo u bejha 9-)

edit : gledo sam onu gmc.hr ali mi nejasno narucim nikad doc nista :S ni platit ni nista
gmc.hr ne moze vrsit dostavu i BIH jedino odakle mozes narucit je sa ESL shopa ali tu ti je zesca peglancija. Ne mozes preko kartice jer ima kao dosta scamera kod nas vec im moras pare postom poslat i dodju ti stvari za 7 dana, ja evo svoje jos cekam.
pa mozel se ikako da saljem postom preko firme uzet sa ofcajlne stranice ikako :S jer tu mi je nekako najsigurnije ...
Flesh je napisao/la:
pa mozel se ikako da saljem postom preko firme uzet sa ofcajlne stranice ikako :S jer tu mi je nekako najsigurnije ...
Na ofc websiteu ti pise da nema dostave za BIH vec samo za drzave u kojima imaju predstavnistvo. Ako hoces sacekaj do petka ja cu ti javit jesu li moje dosla ali moraju doci jer su pare poslane a oni su vratili mail sa da ce isporuka stici u petak. Jos smo mi narucili 4. slusa.
ESL SHOP zakon naruci odatle ja da imam kartice te ja bih narucio...:):)
ok hvala delete opucaj sebi alaplaus odo narucit 9-)
cannabis4mi0 je napisao/la:
gmc.hr ne moze vrsit dostavu i BIH jedino odakle mozes narucit je sa ESL shopa ali tu ti je zesca peglancija. Ne mozes preko kartice jer ima kao dosta scamera kod nas vec im moras pare postom poslat i dodju ti stvari za 7 dana, ja evo svoje jos cekam.
znaci za esl pare posaljes postom ?
Bezveze SteelSeries uzmes kod Kineza za 5 KM jos ti poklone jedne za samo 1 KM i to ti je to imash za rezerve ^^
HAUSaufGABEN je napisao/la:
Bezveze SteelSeries uzmes kod Kineza za 5 KM jos ti poklone jedne za samo 1 KM i to ti je to imash za rezerve ^^
Ti mene molis da ti ja osamarim post. Kako me molis? Svojim debilnim odgovorom. Je li te mozda neko pitao gdje ima kupit slusalice od 5 KM ? Kad ces naucit da se ponasas u skladu sa nekim normama a ne da se glupiras? Bila ti je jucer tema oko one Dzane prava spamerska mogao si bodova i bodova uzet ali ne ti dosao ovdje na ozbiljnu temu da valjas gluposti....
Ovo ti je samo opomena iduci put gledaj sta ces pisat bar u mom pod4umu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.