Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Virtual-Gamer.org :)

183 pregleda · 17 odgovora · otvorena 23.01.2009. u 02:00

Prvo, pozdrav svim onima koji me poznaju jos od WC3 dana :)

Drugo, iskreno se nadam da ovaj topic ne smeta, i da se nece smatrati kao spam. Ako to bude slucaj, pardon i neka se slobodno brise.

Postao sam topic ovdje jer mislim da je ipak najprikladnije mjesto. Naime, otvoren je balkanski portal virtual-gamer posvecen iskljucivo konzolama, ponajvise online gamingu.

Trenutacno podrzane igre su pes 2009, fifa 2009, call of duty (4&5), nba2k9 i uskoro i killzone2. VG zajednica je pocela naglo rasti, i odigrano je vec par pes turnira, dosta fifa turnira, a u fifa ligama sudjeluju cak 32 managera podjeljena u dvije lige.

Ligaska sezona ce uskoro zavrsiti i krenuti ce zavrsni turniri. Isto tako VG podrzava ligaske tablice, izvjestaje, potpuno upravljanje vlastitom momcadi i jos dosta toga.

Uskoro ce krenuti i vlastiti video servis di cete moci uploadati svoje sadrzaje.

Uostalom, na jos uvijek poptuno nedovrseni VG sajt mozete otici na sljedecem linku:
www.virtual-gamer.org

Za kraj jos jednom isprike ako topic smeta. I iskreno smo zainteresirani sa suradnjem sa gamers.ba, tako da bih molio admina ako je zainteresiran, da mi se javi preko privatne poruke.

Slobodno nabacite komentare na sajt. Pozdrav ;)
- Fin dizajn, a vidim i na anketi vecina raje kaze da je odlicno

- Keep working !
Dizajn jos uvijek nije dovrsen koliko je planirano, ponajvise jer se mora vratiti sav prijasnji sadrzaj sa prijasnje stranice (oko 120 vijesti), a onda i jer se u dizajn mora uklopiti jos par stvari (ponajvise video servis + galerija).

No hvala na lijepim komentarima :)
Za suradnju, najbolje bi bilo da odes na "Kontaktiraj nas". Nalazi se na dnu ekrana .

Sajt je odlican .
jako interesantna stranica
oo,odlican dizajn ..... bas mi se svidja

gj samo nastavite tako
odlicna je stranica....slusajte ljudi treba mi pomoc prvo http://wwwfantasy-gamming.net23.net.....ko hoce da mi pomogne neka me pm.....treba da uredim jos malo stranicu!!!
Nije loše, bar mi se dizajn sviđa Možda bi htjeli promjeniti favicon od Joomla-e, manje će bosti u oči.

Inače podržavamo sve projekte koji nam ne predstavljaju direktnu konkurenciju, pa i nema potrebe da brišemo topic.

Sretno sa daljim radom.
site je odlican, svaka cast, svidja mi se pravo.
gj i GL :P ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.