Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FIFA Interactive World Cup

151 pregled · 3 odgovora · otvorena 26.10.2008. u 14:47

Nakon izlaska FIFA-e na PS3, pred vratima nam stoji jos jedna zanimljiva sezona online sutanja! Predpostavlja se da ce ova FIWC-sezona biti jedna od najjacih do sada!

Ko posjeduje FIFA09, ima sansu da se registruje za predstojecu sezonu, i stice sansu da osvoji u finalu, izmedju 32 igraca iz cijelog svijeta, ulaznicu za FIFA-nu vecernu galu, Nogometni igrac godine! Tu vecer ce vam biti urucena, ako uspijete da dodjete do vrha, nagrada, odnosno trofej za odigranu sezonu, 20.000 USD i Kia Soul!

Kako ucestvovati?! Jednostavno... Sve sto morate da imate je napomenutu igru (FIFA09) i Playstastion Network konto. U Online modusu u opcijama igre imate mogucnost da izaberete FIFA Interactive World Cup i sve sto morate je slijediti upustva na vasem ekranu.

Vise informacija mozete naci na FIFA-noj stranici FIFA Interactive World Cup FAQs.

Na stranici http://www.fifa.com/FIWC mozete saznati vise informacija o regionalnim Live kvalifikacijama! Naravno postoji i mogucnost Online odigravanja kvalifikacija. Igra se na sitetem knock out, ko izgubi ispada, ko do kraja ostane je nacionalni (regionalni) nosilac za finalnu vecer.

Koji god put da izaberete, biti ce tesko, jer ce sezona biti jedna od najjacih do sada...

U svakom slucaju puno srece!
Igrica mora biti original?
Znam da za pc mora bit, neznam za ps3 pa zato pitam.

edit:
Heh, frend mi ima ps3, al sam zaboravio za tu stvar.
Hvala
Da, mora biti original jer igras na njhovom serveru valjda.
rulF je napisao/la:
Igrica mora biti original? :)
Znam da za pc mora bit, neznam za ps3 pa zato pitam.

edit:
Heh, frend mi ima ps3, al sam zaboravio za tu stvar.
Hvala ;)
pa mora... uosalom nema cipa za ps3, pa da bi mogao pucati na falsifikatima...! za ps3 postoje zasad samo originalne!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.