Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PS3 Pomoc

101 pregled · 11 odgovora · otvorena 13.01.2009. u 17:05

Zdravo, zdravo :P

Eh ovako, imam PS3 i pes 2009, kada sam tek uzo pes 09 update sam neki uradio i tako to..Update same plejke znam uradit i sinoc tj. jutros oko 4 sam update uradio..Eh ono sto mene interesuje je sta da uradim da mi budu npr timovi chelsea i arsenal ono normala znak kluba i dresovi, te one nove kopacke kako da dobijem, bundes ligu i da je Beckham preso u milan.

Igro sam prije par dana sa rajom i jednoj igraoni i chelsea normala sve dresovi i arsenal updateovan, a ja sinoc update nista od tog.

Kad udjem u pes ima opcija System Settings i dole pise download, to kad idem pise da je sve vec downloadovano, ali to mi je tako od prvog puta kada sam to uradio tj. kad sam uzo pes..

Ako neko moze pomoc bio bih mu zahvalan puno ...
Ovako za PES9,nemaju svi timovi licencu,znaci nisu svi licencirani dzaba je sto imas patch,ne mozes to promjenit da imaju kopacke i grb itd..
A bekama moras prebacit sam u MILAN jer,bekam je je zadnjem prijelaznom roku presao.
bo0zyw0ozy je napisao/la:
Kad je Beckham presao u Milan ?
Ima jedno 2 mjeseca.. !!
DestinY je napisao/la:
Ovako za PES9,nemaju svi timovi licencu,znaci nisu svi licencirani dzaba je sto imas patch,ne mozes to promjenit da imaju kopacke i grb itd..
A bekama moras prebacit sam u MILAN jer,bekam je je zadnjem prijelaznom roku presao.
ja, al igro sa chelseom normala dresovi, sve ba i arsenal nema ono london i north london iu igraonio prije par dana..mora postojat neki nacin
aYo je napisao/la:
ja, al igro sa chelseom normala dresovi, sve ba i arsenal nema ono london i north london iu igraonio prije par dana..mora postojat neki nacin
Ovako do CD-a ti je onda,pokusaj uzet orginal CD,meni je sve normala znaci nema nikakvih izostataka,a patch to je beze vjeruj mi,jer patchovi imaju dosta bugova meni je skorz sjebalo igru pa sam morao opet da instaliram ...:S
DestinY je napisao/la:
Ovako do CD-a ti je onda,pokusaj uzet orginal CD,meni je sve normala znaci nema nikakvih izostataka,a patch to je beze vjeruj mi,jer patchovi imaju dosta bugova meni je skorz sjebalo igru pa sam morao opet da instaliram ...:s
orginal mi je cd hehe ne igram na kompu vec igram na Playstationu 3 za njega i pitam kako to da uradim gore sam napiso sta sam uradio al nije uspjelo :@
bo0zyw0ozy je napisao/la:
Kad je Beckham presao u Milan ?
Skoro je preso u Milan .
Pa nije pitanje i ne trazim pomoc kad je beckham preso u milan, jel juce il maloprije, vec oko update je***a ba....
kajot je napisao/la:
od kakve su ti vaznosti znakovi bogati i beckem
uz taj update dobijes kad igras master league i become a legend svi oni european championship sve bude da je liga prvaka, kup uefa i tako dalje, a sminka igra kad te kupi chelsea, a normala dresovi il neki drugi team.
Admini LOCK + DELETE temu molim vas, sam sam sve naso i uradio...ovdje ce ti neko samo pomoc za je***e podove, a i to jedva kad ih pola nema pojma sta prica xD...

lock+delete

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.