Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 21 bod

SteaM !?

323 pregleda · 21 odgovor · otvorena 22.01.2009. u 19:30

eh vako imam jedna problem sa steamom :

imam sve igre skoro na steamu ,

e sad krenem da instaliram igru (CS) i normala idem nex next i onda mi se pocne punit/instalirat i stane na pola i izabici mi ovaj EROR

Sta da uradim , molimvas odgovorite ew imate i bodove ko tacno odgovori

prije kad klnem na igru pocne mi se skidat ja mislim nesjecam se vise dobor a sad mi omda pocne instal i taj eRrOR mi izbaci
3xit je napisao/la:
- Pa pise ti da sacekas malo :S
sacekosam 2 sata
NAMIKp je napisao/la:
sacekosam 2 sata
Neces ni moci , zato sto je pachovan steam
i meni je tako bilo da imam sve igrice i ja install i dodje do pola nije htjelo onda mi jaran preko neta uzo steam normala sve , nije ti to pravi steam , kao sto jordo kaze : pachovan je
Sinko glup si....ovo si ti probao preko paccaffe da napravis sebi steam...al NEMOZES tako igrat....vjeruj mi milijun je ljudi probalo isto se desavalo...bolje ti je kupi steam za 15 maraka i igraj a nemoj se zajebavat s ovim glupostima...ha ya...
probaj se logoutat i ponovo loginat :D i onda probaj^^
na privatnu poruku sam ti posalo uputstvo kako da ase koristi ;)
NAMIKp je napisao/la:
sacekosam 2 sata
Koristis pacsteam ili undead patch ;)
_StoRm je napisao/la:
Koristis pacsteam ili undead patch ;)
ja kolko vidim ovo mi lici na pac steam :D
Tako sam i ja install Left4dead [ skinuo je sa freezone ] i instalirao i da pogledam beze igre na steamu 200 igara ..

Naravno odmah sam izbrisao tu igru i vratilo mi se sve normalno na steamu.

Qpi novi steam 10 , 15 KM
Imao isti problem, dao mi jedan jaran steam to mi pisalo kad sam instalirao , prodje malo dana, da mi drugi jaran krenem instalirati moze :O probaj sa drugim steamom ^^ ILI SACEKAJ VISE DANA (POKUSAJ DA NE KUPUJES NOVI :D)
hyperssoN je napisao/la:
Tako sam i ja install Left4dead [ skinuo je sa freezone ] i instalirao i da pogledam beze igre na steamu 200 igara ..

Naravno odmah sam izbrisao tu igru i vratilo mi se sve normalno na steamu.

Qpi novi steam 10 , 15 KM
Haj mi posudi tu igru sutra ?
Da pokusam ja to

@tema , sta ti se desi kad udjes na drugi acc ?
ErrORxxx je napisao/la:
Haj mi posudi tu igru sutra ? :d
Da pokusam ja to :)

@tema , sta ti se desi kad udjes na drugi acc ?
Ok , sutra cu ti na usb staviti pa ti install.
lol server je zauzet molimo pokusajte kasnije da download igricu :S sta je problem samo kasnije pokusaj skinuti :SpoZz
crackovano -.- i ja sam tako bio i kad to instal pise ti steam valation rejconect tako samo se daba patis -.- ne moze daba nista cccc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.