Diskusija
EXDG™ STEAM - GRAND & LOSER FINALS
593 pregleda · 43 odgovora · otvorena 20.01.2009. u 02:01
go noXia go noXia go go gooo..
dajem podrsku komsama.. puno srece..
GL
zao mi je sto smo ispali al sto bi se reklo takav nam grah pao .. XD
GL
organizacija 0
-
_ankoooD je napisao/la:
go noXia go noXia go go gooo..
GL
GL
?Kakvim komsama, ako njih smatras komsama sta su srbi?

simpleX
Organizacija 0, nema fix mapa.
Simplex uzima !
Simplex uzima !
Kramer je napisao/la:
organizacija 0

btw gl SimpleX nashi makedocni na tuljumbu :$
Sta se slazes ti 53mire debilcino iskomplexirana low botovska. Organizuj ti ligu i nek ti ucestvuju upola ovakve ekipe, pa seri onda majmuncino raspala. Izvinjavam se administraciji, ali ovaj decko je presao preko granice. Nema na kojoj ligi njegov tim ne sere i ne vredja. STRASNO KAKVE BOTINE BEZOBRAZNE !
by Ivan ~~
by Ivan ~~
Organizacija je odradila svoje, problemi sa kgb hostingom nisu u njenoj nadleznosti.
BigMazi je napisao/la:
Organizacija je odradila svoje, problemi sa kgb hostingom nisu u njenoj nadleznosti.
Dalje do vas nije sto je bilo sa hostingom do vam priznajem ali mogli ste omoguciti bolje nagrade neku opremicu ?
grisini je napisao/la:
Sta se slazes ti 53mire debilcino iskomplexirana low botovska. Organizuj ti ligu i nek ti ucestvuju upola ovakve ekipe, pa seri onda majmuncino raspala. Izvinjavam se administraciji, ali ovaj decko je presao preko granice. Nema na kojoj ligi njegov tim ne sere i ne vredja. STRASNO KAKVE BOTINE BEZOBRAZNE !
by Ivan ~~
by Ivan ~~

MRŠ yebem ti sve balavo!
Gl noXia navijam za nase komsije
nek oni barem pobjede kad nemozemo mi
nek oni barem pobjede kad nemozemo mi
go go simplex
btw. semire napaceno djete ebote MYSTERY vise , sad si ti ... sto igras za mystery ?
balavo djete malo , da ga cujete kako se smije na ventu , nedo bog nikom majkemi
btw. semire napaceno djete ebote MYSTERY vise , sad si ti ... sto igras za mystery ?
balavo djete malo , da ga cujete kako se smije na ventu , nedo bog nikom majkemi
GO GO GO SIMPLEX
Go Go NoXiA
marvaa je napisao/la:
go go simplex

a ti marvaa,95 si godiste,log out pls
nedirajte mi 53m1ra :$
Gargamell je napisao/la:
sta svi plujete po semiru malenom slatkishu :$ 

i ne stidim se godina , ko ovi stariji po 20 godina sto imaju pa se ku**e okolo nesta djeca a ta djeca pametnija od njega 29029202 puta , semir ima 15 godina ponasa se ko da ima 7 godina , ko balavac mali .... hvala
go go go simpleX
osvajaju !
osvajaju !
Go go siplex
simpleX 

marvaa je napisao/la:
95 godiste zreliji od tebe 292902902 puta i od semira takodje
i ne stidim se godina , ko ovi stariji po 20 godina sto imaju pa se ku**e okolo nesta djeca a ta djeca pametnija od njega 29029202 puta , semir ima 15 godina ponasa se ko da ima 7 godina , ko balavac mali ....
hvala
i ne stidim se godina , ko ovi stariji po 20 godina sto imaju pa se ku**e okolo nesta djeca a ta djeca pametnija od njega 29029202 puta , semir ima 15 godina ponasa se ko da ima 7 godina , ko balavac mali .... hvala
Ak ti se "ne svidja" (ne u bukvalnom smislu) sema kojeg vraga ga vrijedjas ?
Mislim nadjite se nekad posutajte i hajmo .
Vako samo sebi dajes vecu mogucnost da ces dobiti ban.
A ove brojke 292... zao mi te fkt.
Imas gramatickih gresaka ko kad moja nana pise na mob poruku.
Nemoj me bezveze citirat i svako ko ima imalo pameti slozit ce se sa mnom.
Haya.
GO SimpleX
.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.

darkSide vs.
KGG - 19:45h - bcast02.blank-TV.de:50200
noXia - 21:45h - hltv3.verygames.net:27060