Jbt juce zbog mecha mogao dobiti otkaz...

Zove me gazda u po mecha, taman se igra nuke, rezultat 5:5, da dodjem na posao, treba ispomoc. Rekoh evo sad cu...

Pa skoro i bi "sad cu"! Ko ga hebe... glavnom sam odgledao mech do kraja...
Zelim da pohvalim citav team koji su odigrali citav mech fantasticno... Na infernu nemam rijeci... Malo smo se izgubili na nuke, ali sve je to shvatljivo. A dd2, extra...
Mislim da smo po prvi put odigrali jedan fantastican mech, momci su dobro odigrali, uigrano, igralo se kao ekipa, a ne kao pojedinac. Respect za citavu ekipu...
Moje skromno misljnje o igracima... Laquila i Sobble, standardno rulllzzz terenom odnosno mapama... Momci gg, i moje veliko postovanje... Sto se tice prophe7-a i crp-a... Vidi se da momci imaju zivaca i znanje i iskustvo... Taman kad covjek pomisli da su nekako "slabije" karike teama, oni dokazu u pojedinim momentima jacinu da preokrenu roundu. Najbolji primjer je bio sa crp-om na infernu... Momak je par rundi ostajao sam, i dosta puta pokazao jacinu... A na highscoru bio zadnji, mada to nije neki pokazatelj. Moje veliko postovanje i njima. Nemam rijeci. Sto se tice pite. Ja licno sam fasciniran sa momkom. Njegova igra, kako prati, ma sve, ama bas extra. Licno moje misljenje.... Moj idol. Tita mi... Fuck SpawN naspram njega.
U svakom slucaju. GG momci i akoBogda ovakve rezultate i u buducnosti redali...
Da napomenem jos da treba odati i Slovencima pocast jer su momci jako dobri, i nekolicinu puta su nam otezali ropunde i match.
U ovakvim trenutcima, trenutcima kao sinoc, ponosan sam biti gamer, clan gamers.ba, i najvise ponosan sto sam BOSANAC I HERCEGOWAC. Hvala vam momci sto ste nam ovu cast pruzili!
Laquila, crp, prophe7, Soble, pita RESPECT <3!
Edit: Evo upravo citam na ClanBase o jucerasnjem mechu. Ako niste znali, pita, prophe7 icrp izabrani za najbolje igrace mecha... :
Evo vam i site pa malo procitajte, ako nekog interesuje.
http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=308504&lid=8336