Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Brcko Turnir

1.614 pregleda · 56 odgovora · otvorena 18.01.2009. u 10:54

Ima jos 6 dana do turnira i ovo je najvjerovatnije zadnja tema koju cu da dizem u vezi njega.
Znaci hocu te prijave da vidim i da znam da li ima kakvih promjena.
Ajde lepo napisite ko dolazi 100% i dalje ostaje sve isto sto se turnira tice 75km uplata po ekipi sve od uplate ide za pobjednike turnira.Ispade sada malo sranje , svi odjednom stavise 10 turnira da bude u Januaru a jos prije Novogodisnjeg u Crashu znali ste da ce biti u Januaru kod mene turnir ali sta sad...
Zelio bih da se ekipe prijave ovde ponovo i da potvrde svoj dolazak

Mostar: Disturbed
Bijeljina: MK . J2C Gazela
Brcko: wns , crash1 crash2 i mix
Doboj: Rekli ste nesto da dolazite ima li kakvih informacija ?
Tuzla : Isto ste rekli da dolazite mogu li da dobijem potvrdu ?
Sarajevo: Sta je sa vas ? Quell ti si sa Banja Lukom...Bak1r jel dolazi tvoja ekipa ? Simson sta je sa tvojima?
Srbija: Sabac dolazi 100% ekipa iz Beograda dolazi 100% Pancevo ?
Gorazde: Za prenociste sam vam rekao da imate ako dodjete dan prije javi mi se na msn da znam jel 100% dolazite ili je i to otpalo?
Shejtan i ekipa zanima me jel se vi pojavljujete ?
Ugljevik: Ima li vas igde ili je samo online furanje sada ?
Prnjavor: Dolazi bar kako su rekli zadnji put kada sam se cuo sa njima

Kontaktirajte me na msn: [email uklonjen]
Broj telefona : 00387 65 610 578 Sve koje sam nabroja nek se jave na msn ili na mobilni
Sve ekipe koje sam zaboravio nek se jave da potvrde dolazak

btw kada dodjete u Brcko imate broj telefona nazovite doce neko po vas da vas dovede do igraonice
Banja Luka

kka

carref0ur , ig0r , kekec , quell , mILAN

065 268 277
oldies ne dolazi ovaj put nazalost

simson otis'o kod rodbine tamo u albaniju
ENTEL1 je napisao/la:
oldies ne dolazi ovaj put nazalost :(

simson otis'o kod rodbine tamo u albaniju
Ajde bre nadji nekoga sta vas je u Sarajevu uzmite Cage-a evo ga kuka nema ekipe za Brcko

@ infusion
brate i za prosli si rekao da dolazis...i trapo isto , ovaj lepo dodjite bice ekipa sigurno sa kojom ce te moci da igrate ako me kontas ?
Znaci imas Srecka iz ugljevika nema ekipe , imas milosa iz zvornika nema ekipe uvijek bude igraca koji oce da igraju na turniru a nemaju sklepaj nesto kada dodjes vamo...
Dosli bi trapo i ja 100%!

Ali problem je sledeci fale nam 3 igraca ali stvarno ne znamo koga da zovemo
infusion je napisao/la:
Dosli bi trapo i ja 100%!

Ali problem je sledeci fale nam 3 igraca ali stvarno ne znamo koga da zovemo :(
ajde prikkljucim vam se ja !!! Posto ja sam iz SA pa nez samo cim je jeftinije bus ili vozom ako moze !!!

Javite koliko su karte da znam !!!!

Post dobio šamar od b0k1

Cicko ja dolazim, boli me Q za ove ostale ispale
Ja znam da ce meni Cicko kupiti pive i da cu se ja druziti malo s omladinom... Vazno je da se dijeca druze !
Bihać bi došao al preblizo nam ovi turniri, juče došli sa jednog + skijanje od 20-tog do 27-mog.
Gl na turu svim ekipama
sto me probudi jutros medo jedan? Idem ujutru za bg, kad se vratim postacu prijavu, ko da je problem i da ti u petak javim da li cu napraviti mix. cujemo se
BloodSeeker je napisao/la:
Ajde bre nadji nekoga sta vas je u Sarajevu uzmite Cage-a evo ga kuka nema ekipe za Brcko

@ infusion
brate i za prosli si rekao da dolazis...i trapo isto , ovaj lepo dodjite bice ekipa sigurno sa kojom ce te moci da igrate ako me kontas ?
Znaci imas Srecka iz ugljevika nema ekipe , imas milosa iz zvornika nema ekipe uvijek bude igraca koji oce da igraju na turniru a nemaju sklepaj nesto kada dodjes vamo...
Sry cico ali kolko god mi htjeli doc bez normalnog petog neidemo nidje
BloodSeeker je napisao/la:

@ infusion
hebo li te Trapo ne uzimaj me usta Došao bi Trapo prošli tur da ga nisu ljudi ispalili... Brate ne bi ni ti došao da je bilo kako je bilo (kod mene tada) tako da...
trapoo je napisao/la:
hebo li te Trapo ne uzimaj me usta :) Došao bi Trapo prošli tur da ga nisu ljudi ispalili... Brate ne bi ni ti došao da je bilo kako je bilo (kod mene tada) tako da... :D
let's face it .... SRBI PRODAJU ZA MALE PARE
[PHgP] ne dolazi ;)

jbg sry CICO 400 km nam prevoz ....:$ a nas 5 ima :$ jbg

qme drugi put

gorazde :)
Mi spremni samo jos da ja i neo dobijemo odredjene pare i spremni za dolazak :D:D
Neznam debeli nishta , ak iskochim sa posla znash da sam tu

ODgodjen ovaj tur u Hrasnici i to ye to :]

Owi bihach ovo ono nindze , dze ste doshli tj kad ? Hwala :]

gAte neprdi sa parama entreba ti milja :]

Tine i trapo ak dodyem ya igramo + n0th1ng 0naj chpawi i nadjemo nek0ga etc :]

Ak me nebude nik0me nishta ^^

etc , mislim da chu doch :||

:*
dvr je napisao/la:
let's face it .... SRBI PRODAJU ZA MALE PARE
Srbi prodaju dzabe

A Srpkinje za pare? Ali samo one nepostene
cyberSports preskace ovaj turnir nadam se da ce da bude letnji tu cemo da dodjemo pozz...
infusion je napisao/la:
Srbi prodaju dzabe :D

A Srpkinje za pare? :D Ali samo one nepostene :o :o :o
postene daju dzabe :P
dvr je napisao/la:
postene daju dzabe
Tipichni primjer postene Romana!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.