Ima jos 6 dana do turnira i ovo je najvjerovatnije zadnja tema koju cu da dizem u vezi njega.
Znaci hocu te prijave da vidim i da znam da li ima kakvih promjena.
Ajde lepo napisite ko dolazi 100% i dalje ostaje sve isto sto se turnira tice 75km uplata po ekipi sve od uplate ide za pobjednike turnira.Ispade sada malo sranje , svi odjednom stavise 10 turnira da bude u Januaru a jos prije Novogodisnjeg u Crashu znali ste da ce biti u Januaru kod mene turnir ali sta sad...
Zelio bih da se ekipe prijave ovde ponovo i da potvrde svoj dolazak
Mostar: Disturbed
Bijeljina: MK . J2C Gazela
Brcko: wns , crash1 crash2 i mix
Doboj: Rekli ste nesto da dolazite ima li kakvih informacija ?
Tuzla : Isto ste rekli da dolazite mogu li da dobijem potvrdu ?
Sarajevo: Sta je sa vas ? Quell ti si sa Banja Lukom...Bak1r jel dolazi tvoja ekipa ? Simson sta je sa tvojima?
Srbija: Sabac dolazi 100% ekipa iz Beograda dolazi 100% Pancevo ?
Gorazde: Za prenociste sam vam rekao da imate ako dodjete dan prije javi mi se na msn da znam jel 100% dolazite ili je i to otpalo?
Shejtan i ekipa zanima me jel se vi pojavljujete ?
Ugljevik: Ima li vas igde ili je samo online furanje sada ?
Prnjavor: Dolazi bar kako su rekli zadnji put kada sam se cuo sa njima
Kontaktirajte me na msn: [email uklonjen]
Broj telefona : 00387 65 610 578 Sve koje sam nabroja nek se jave na msn ili na mobilni
Sve ekipe koje sam zaboravio nek se jave da potvrde dolazak
btw kada dodjete u Brcko imate broj telefona nazovite doce neko po vas da vas dovede do igraonice
Znaci hocu te prijave da vidim i da znam da li ima kakvih promjena.
Ajde lepo napisite ko dolazi 100% i dalje ostaje sve isto sto se turnira tice 75km uplata po ekipi sve od uplate ide za pobjednike turnira.Ispade sada malo sranje , svi odjednom stavise 10 turnira da bude u Januaru a jos prije Novogodisnjeg u Crashu znali ste da ce biti u Januaru kod mene turnir ali sta sad...
Zelio bih da se ekipe prijave ovde ponovo i da potvrde svoj dolazak
Mostar: Disturbed
Bijeljina: MK . J2C Gazela
Brcko: wns , crash1 crash2 i mix
Doboj: Rekli ste nesto da dolazite ima li kakvih informacija ?
Tuzla : Isto ste rekli da dolazite mogu li da dobijem potvrdu ?
Sarajevo: Sta je sa vas ? Quell ti si sa Banja Lukom...Bak1r jel dolazi tvoja ekipa ? Simson sta je sa tvojima?
Srbija: Sabac dolazi 100% ekipa iz Beograda dolazi 100% Pancevo ?
Gorazde: Za prenociste sam vam rekao da imate ako dodjete dan prije javi mi se na msn da znam jel 100% dolazite ili je i to otpalo?
Shejtan i ekipa zanima me jel se vi pojavljujete ?
Ugljevik: Ima li vas igde ili je samo online furanje sada ?
Prnjavor: Dolazi bar kako su rekli zadnji put kada sam se cuo sa njima
Kontaktirajte me na msn: [email uklonjen]
Broj telefona : 00387 65 610 578 Sve koje sam nabroja nek se jave na msn ili na mobilni
Sve ekipe koje sam zaboravio nek se jave da potvrde dolazak
btw kada dodjete u Brcko imate broj telefona nazovite doce neko po vas da vas dovede do igraonice