Neko mi je provalio acc na MSN-u i promjenio pass i Tajni odgovor sta cu sad uraditi???
Pitanje
U kanti Poništeno pitanje
200 bodova
Pass
356 pregleda · 38 odgovora · otvorena 16.01.2009. u 15:18
napravi novi ali napravi neki ludi password npr. {@iOž÷a9231€
a tajni odgovor napiš jahhahaahsdasoid i nikad ti nitko neće hakirati..
a tajni odgovor napiš jahhahaahsdasoid i nikad ti nitko neće hakirati..
spY je napisao/la:
Gledam, placem!
Mislim da se može vratit, ako znaš koji ti je alternativni email(cisto sumnjam da znas).
Pravi novi
Mislim da se može vratit, ako znaš koji ti je alternativni email(cisto sumnjam da znas).
Pravi novi
ENTEL je napisao/la:
Moš mu popušit ku**c
hahahahahahahahaahhaha
-.-. popricaj sa ubicom
bLeYdoN1 je napisao/la:
1.Napravi neki beze acc ...dodaj taj stari msni kad na njemu bude likasto ti je provalio msn...zezaj se s njim ofo ono da saznas odakle je..i onda kad saznas odes i nadjes ga i kicmu mu slomis udaras ga dok neizdahne
2.Mozda ima neko sto hacka msn-owe il nes i dog se s njim da ti to sredi
EDIT: zaboravio sam rec ..Ti njemu reci : "Ti si meni promjenio pw od msn-a a ja cu sad tebi promjenit zivot"
EDIT: zaboravio sam rec ..Ti njemu reci : "Ti si meni promjenio pw od msn-a a ja cu sad tebi promjenit zivot"
hahahah umirem
bLeYdoN1 je napisao/la:
1.Napravi neki beze acc ...dodaj taj stari msni kad na njemu bude likasto ti je provalio msn...zezaj se s njim ofo ono da saznas odakle je..i onda kad saznas odes i nadjes ga i kicmu mu slomis udaras ga dok neizdahne
ali nemoj praviti sa svojim imenom ili nesto sto ti se nalazilo na starom msnu skontace te i aj mi na pm posalji taj stari msn da ja dodam otkrit cu te
Ko da je smak svijeta jarane koliko su meni puta msn hackovali napravis novi i to je to ..
dodas istu raju bezveze temu postavljas
dodas istu raju bezveze temu postavljas
eto ti na PM
Ja mislim da je moguce ovo uraditi !
Otvori www.hotmail.com , a zatim idi Forget your password? klik tu!
Onda pisat ce ti gore da ukucas email adresu , a dole ona slova!
Kad to ukucas otvorit ce ti se ova stranica pisat ce ti ovako :
"Use my location information and secret answer to verify my identity" ti izaberi to!
onda ce ti se otvorit nesto ispod! country/region : izaberi drzavu na koju si se registriro kad si pravio msn!
Pisat ce ti ispod toga ono pitanje eto recimo "Mother`s Birthplace" ali mozda nije i ti stavi tajni odgovor!
onda ce ti bit ovo :
i ukucaj novi password i gotovo ! Nadam se da sam ti pomogao!
"Use my location information and secret answer to verify my identity" ti izaberi to!
onda ce ti se otvorit nesto ispod! country/region : izaberi drzavu na koju si se registriro kad si pravio msn!
Pisat ce ti ispod toga ono pitanje eto recimo "Mother`s Birthplace" ali mozda nije i ti stavi tajni odgovor!
onda ce ti bit ovo :
sad ga ti njemu provali xD
Nemojte se glupirat i koristit bugove kako vam je volja, sam znas da nemas 200 bodova a dajes ih 200 za pomoc
vec sam petoricu banovao zbog ovih prevara!
vec sam petoricu banovao zbog ovih prevara!
pa kad ste glupi ko tocak.....
stavite za odgovor mjesto rodjenja (svoje ili svoje mame)....i naravno ko god te zna i preko msna (ne mora te znati u rl) zna gdje bi mogao biti rodjen
al haj....sad ces se valjda opametiti
nema povrata qme....sjedi/lezi i laci
stavite za odgovor mjesto rodjenja (svoje ili svoje mame)....i naravno ko god te zna i preko msna (ne mora te znati u rl) zna gdje bi mogao biti rodjen

al haj....sad ces se valjda opametiti

nema povrata qme....sjedi/lezi i laci
Posalji im mail, i nek ti posalju pw drugi !
Jednostavno !
Dacu ti ja msn od jednog momka , takodje i nejmu neko pw saznao i posalo mail,nakon 1-2 dana dobio new password
Jednostavno !
Dacu ti ja msn od jednog momka , takodje i nejmu neko pw saznao i posalo mail,nakon 1-2 dana dobio new password
Ima li alternative e-mail na Hotmailu? Ako ima i ako njeg znas onda mozes dobiti password, ovako nista. Tu ti ni hackeri ne mogu pomoci
__FuS_heR__ je napisao/la:
Ja mislim da je moguce ovo uraditi !
onda ce ti bit ovo :
onda ce ti bit ovo :
ENTEL je napisao/la:
Moš mu popušit ku**c
Jednostavno !! napravi drugi!!
nema ti druge
nema ti druge
Nemozes nista ucinit
Vidi bagova u bodovima
Vidi bagova u bodovima
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.