Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 200 bodova

Pass

356 pregleda · 38 odgovora · otvorena 16.01.2009. u 15:18

Neko mi je provalio acc na MSN-u i promjenio pass i Tajni odgovor sta cu sad uraditi???
Onda nemozes nista , mozes jedino naci nekog tko zna hackovat msn-ove i platit mu da ti hackuje tu adresu , nema druge ...

:*
AdoS je napisao/la:
Onda nemozes nista , mozes jedino naci nekog tko zna hackovat msn-ove i platit mu da ti hackuje tu adresu , nema druge ...

ja al mi je promjenio Tajni Odgovor nauci citati
nema tu rjesenja, ako ti je promijenjen i pw i pitanje ne mozes vratiti account. napravi novi accoun i to je to. mozes i dodati svoj stari mail na MSN'u pa vidi hoce li ti se ko sa njega javiti pa onda plahi, moli da ti vrati pw :)
Probaj se nagoditi da ti bar da kontakte xD pravi novi msn
isto mom burazu bilo, lik poshizio xD

pravi novi em es en, nema povratka.. :(
napravi novi msn i dodaj svoj stari msn (taj sto ti je hackan) pa mu onda malo "odrzi teoriju" xD kad dodje na msn pozz i daj bodove nekom
ako ti je oboje provalio pozdravi se sa tim msn-om napravi novi dodaj taj stari i pitaj ko je najvjerovatnije neko od jarana...:D:):)
Moš mu popušit ku**c :D
posto 99,9 % nema rijesenja ponisti pitanje,osim ako legendarni nema rijesenje izmoli nek ti kontakte da,bar to ako mores izvuc,ako ne moze,placi
Ghost12 je napisao/la:
ja al mi je promjenio Tajni Odgovor nauci citati
Pa et onda si svjestan da si bezveze stavio temu jer nemozes vratiti acc
eh pa sljedeci bud budi opet pametan pa stavi pass: 12345 ili svoje ime.
Stavi neki pass krkni vako q3zr80azer780w6345rzq80r!! i nece ti prohekat sigurno
SuperNova19 je napisao/la:
eh pa sljedeci bud budi opet pametan pa stavi pass: 12345 ili svoje ime.
Stavi neki pass krkni vako q3zr80azer780w6345rzq80r!! i nece ti prohekat sigurno
i onda ga zapises na papir ili notepad ;)
AdoS je napisao/la:

Gledam, placem!

Mislim da se može vratit, ako znaš koji ti je alternativni email(cisto sumnjam da znas).

Pravi novi
1.Napravi neki beze acc ...dodaj taj stari msni kad na njemu bude likasto ti je provalio msn...zezaj se s njim ofo ono da saznas odakle je..i onda kad saznas odes i nadjes ga i kicmu mu slomis udaras ga dok neizdahne
2.Mozda ima neko sto hacka msn-owe il nes i dog se s njim da ti to sredi
EDIT: zaboravio sam rec ..Ti njemu reci : "Ti si meni promjenio pw od msn-a a ja cu sad tebi promjenit zivot"
Otkrij ko je, uzmi neku palicu, nadji ga, i j**i mu mater ! Nista gore dole ljevo desno samo u glavu ! Nek se cuje ono HS HS HS !
Prva solucija
brate tu nema nista od toga..jedino da se nekako dogovorite (ako znas ko je) da ti da kontakte, ili da mu platis da ti vrati msn

Druga solucija
ako ga ne znas, pravi drugi msn ):

pozz
nista sada nemozes uraditi napravi novi i stavi najlaksi pass niko ga nece moci probiti jer svi misle da su uvijek pw neki teski poslusaj i daj bodove :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.