Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

KillNet Online liga rezultati 1.kolo

248 pregleda · 14 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 21:09

I.Grupa

GRAVITY.kb vs KillNet 0:16 Registrovano Gravity je izbacen jer im je jedan igrac palo WH!!!

Ibiza vs Empire 0:16 Registrovano

Serbian Force vs iQuality 0:16

II Grupa

Company Of Heroes vs SFT 0:16 Registrovano

F.N vs WG ' 2:16 Registrovano

entic vs gamres.bahljeb team 16:0

III Grupa

evil-minds vs L A N K L A N 0:16 Registrovano

Nevermind vs m1x 16:7 Registrovano

4uR vs Uniques gaming 16:0 Uniques je izbacen jer im je jedan igrac palio WH!!! "walee"

IV Grupa

WHS vs DkL16:5 Registrovano

P4f vs xG 0:16 Registrovano

Freak ? vs Fantasyclan 15 : 15

V Grupa

seNs' vs FGR 0:16 Registrovano

essensiaL vs pLg ` 14:16 Registrovano

[KoKtEl_MoLoToV] vs eu4ia 16:0

sta je ovo sve 16 0 niko im se nije pojavio

hahah eu4ia izgubila 16 0
gravity WH ?

Jeste li vi normalni ?

Proji te se..
Molim vas pogledaj te demo hahahah walle citer jao majko kuku lik pored mene sjedio kaze covjek WH!!

na pocetku demo sto je snimao cika joker svi imaju nesto crveno trake sta su vec tako da kazem onda najedamput samo walle hahahahhahah ma ofirno od admina njegov steam id: cinder00 i covjek je sjedio pored mene hvala cao
wallex je napisao/la:
Molim vas pogledaj te demo hahahah walle citer jao majko kuku lik pored mene sjedio kaze covjek WH!!

na pocetku demo sto je snimao cika joker svi imaju nesto crveno trake sta su vec tako da kazem onda najedamput samo walle hahahahhahah ma ofirno od admina njegov steam id: cinder00 i covjek je sjedio pored mene hvala cao
ima DEMO ko nevjeruje neka pogleda demo jos smo snima li ga sa ESP sve lik zna gdje je ko.Zato tisu i nebrukaj te se,fol sjedio pored tebe.Ako je sjedio pored tebe sto ste pisali na team_say?? zar nije lakse bilo pricat??:@:@:@:@:@
mesa_jok3r je napisao/la:
ima DEMO ko nevjeruje neka pogleda demo jos smo snima li ga sa ESP sve lik zna gdje je ko.Zato tisu i nebrukaj te se,fol sjedio pored tebe.Ako je sjedio pored tebe sto ste pisali na team_say?? zar nije lakse bilo pricat??:@:@:@:@:@
Pa idolu Jok3r HAHAHHAHAHAh pa sto meni nije bio takav demo aj allahati reci molim te imam demo snimao i meni bi ove crvene linije bile fol sjedio pored mene aj na dbr pa da vidis jeli sjedio ili ne

btw: ti si gori citer ba vidio sam ja na VENTU kad ti i vi0let se svadja te cit hahah CD HACK ofo ono
wallex je napisao/la:
Pa idolu Jok3r HAHAHHAHAHAh pa sto meni nije bio takav demo aj allahati reci molim te imam demo snimao i meni bi ove crvene linije bile fol sjedio pored mene aj na dbr pa da vidis jeli sjedio ili ne

btw: ti si gori citer ba vidio sam ja na VENTU kad ti i vi0let se svadja te cit hahah CD HACK ofo ono
wallex , jasno je ko dan da imas aim , gledali smo te ja i little kad ste igrali mix vs nekih idola
vidilo se da si ofiran i lafo iz njemacke igras HAHAHAHHAHAHA
suti pls
sve u svemu , gg
Jao lige :(
Gravity volhek ? rofl :)
eu4ia 0 : 16 opet rofl ?
Pola se ekipa nije pojavila i tako to :(
golgy je napisao/la:
wallex , jasno je ko dan da imas aim , gledali smo te ja i little kad ste igrali mix vs nekih idola
vidilo se da si ofiran i lafo iz njemacke igras HAHAHAHHAHAHA
suti pls
sve u svemu , gg
eno ja igro HAHAHAHAHHAHAHAh aj gogly je**m ti ja MRTVE admine ban me pls eto aj cao cvikeras vidimo se sutra
wallex je napisao/la:

Znaci neznas sta su te crvene cize???
SINE TO JE ESP PLUGING KOJI SLUZI ZA PRACENJE IGRACA KAKO CES TI IMAT TE LINIJE KAD NISI ADMIN???
idi popi caj i spavaj i nebrukaj se MOZE??

ZAO MI LIKA KOLIKO JE GLUP:S:S:S:S:S:S:S
rezultati postani , da bi se izbjegla daljna svadja , imate forum lige za zalbe , tema ide pod lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.