Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

KILLNET LIGA

241 pregled · 17 odgovora · otvorena 14.01.2009. u 20:59

zna li neko ostale rezultate
F.N vs WG mi dobili 2:16
:(:S
a jesu vam protivnici bili jaki xaxaxa
btw. valjda ima forum killneta ili sta da vidite rezultate omg ?
rexyx je napisao/la:
a jesu vam protivnici bili jaki xaxaxa
btw. valjda ima forum killneta ili sta da vidite rezultate omg ?
http://killnetonlineliga.team-forum.net/rezultati-meceva-f8/1kolo-t57.htm
moze ko da kaze kako je zavrsio pLg posto nisu jos edit na forumu...
rexyx je napisao/la:
moze ko da kaze kako je zavrsio pLg posto nisu jos edit na forumu...
pLg igra tek..
Nvm 16 : 7 M1x..

Vodili smo 13:2 kao CT , al' smo kao Terrori morali igrat 4v5 , zato sto nam je igrac imao problema sa kompjuterom/netom,a meni ping 200+..
Ultras je napisao/la:
pLg igra tek..
Nvm 16 : 7 M1x..

Vodili smo 13:2 kao CT , al' smo kao Terrori morali igrat 4v5 , zato sto nam je igrac imao problema sa kompjuterom/netom,a meni ping 200+..
daj ip HLTVa plssss preklinjem te ljubim te :$
rexyx je napisao/la:
daj ip HLTVa plssss preklinjem te ljubim te :$
195.130.35.32:27005
ja znam da mi sutra igramo :), hh:D

i znam da su oni jendi imali wh hh :D9-)
gAte je napisao/la:
ja znam da mi sutra igramo :), hh:d

i znam da su oni jendi imali wh hh :d9-)
gAte brate jjuce neO sa nama u lanu kad pise nam admin ja cu restartovat server pale cit !!!!

Mi demo spremili i sve sam nece da se izbaci od strane administracije da se nebrukaju pojedine osobe !!! Vlexinho mozete me ban sa gamersa brate ali ovu ti recenicu necu zaboraviti !!! Ajde igraj brate busi sve zidove i ubij ih boli me briga sto gleda g.ba to nije bitno.? i jos sam pregledao slike !! i demo kad smo vodili 6:2 kad je to napisano lik !!!! da nekazem ime puca kroz zidove ali nebitno 1!!!!!
lQr1 je napisao/la:
gAte brate jjuce neO sa nama u lanu kad pise nam admin ja cu restartovat server pale cit !!!!

Mi demo spremili i sve sam nece da se izbaci od strane administracije da se nebrukaju pojedine osobe !!! Vlexinho mozete me ban sa gamersa brate ali ovu ti recenicu necu zaboraviti !!! Ajde igraj brate busi sve zidove i ubij ih boli me briga sto gleda g.ba to nije bitno.? i jos sam pregledao slike !! i demo kad smo vodili 6:2 kad je to napisano lik !!!! da nekazem ime puca kroz zidove ali nebitno 1!!!!!
hahahahaha
kaze on meni ja cu tebe dobiti 1vs1 kad dodjem u sarajevo, a na steamu cu dobiti tvoju ekipu jes lood lik mora da je igrao 1 metch s nekim dobrim igracem pa se nafurao:r
gAte je napisao/la:
hahahahaha
kaze on meni ja cu tebe dobiti 1vs1 kad dodjem u sarajevo, a na steamu cu dobiti tvoju ekipu jes lood lik mora da je igrao 1 metch s nekim dobrim igracem pa se nafurao:r
nez brate eto ti neO zivi dokaz mi poceli psovat adminima sto j**u server i to kad to rekose mi plakali !!!!!!
gAte je napisao/la:
hahahahaha
ko to gate?
1axE je napisao/la:
ko to gate?
vLexinho et pogledaj ga na g.ba xD "heaton" xd
gAte je napisao/la:
vLexinho et pogledaj ga na g.ba xD "heaton" xd
ma debil protiv nas wh palili xD
1axE je napisao/la:
ma debil protiv nas wh palili xD
ajde ne lazi !!

Post dobio aplauz od haruN

abza je napisao/la:
ajde ne lazi !!
sta me citiras dbl!
1axE je napisao/la:
sta me citiras dbl!
ja tebe citiram jeli pa sto ti mene citiras i spamas os da zavrsisi ko anan :D bola samo spamate od kakve vam koristi bodovi vise

Post dobio aplauz od haruN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.