Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

vLexinho @ DGL POWER

634 pregleda · 42 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 15:05

Ovako, posto vidim da je vecina rekla da je NAFAKA onaj moj predhodni frag, i neki isfrustrirani i iskompleksirani ljudi sto su umislili da su PRO odgovarali i provocirali, evo sinoc na gatheru sam ucinio ovo...

Speedyshare by smk
RapidShare by AlienZ
YouTube by 53m1r Watch in HQ :P

Ako hocete pogledajte, ako ne bole me brige...

Znaci komentarisite sa argumentima, nemojte mi MA BRAVO 5, nego reci, dobio si od mene 5 zbog toga i toga!!

NE OCENJUJTE KVALITET klipa, nego fragove, pogotovo ti zookey, ovo sam rekao messiju da mi uradi bez nekih efekata i sto brze.. ZNACI 5 FRAGOVA dglom, ace, OCENITE

Cus
Ispuco 20 metaka dok ih sve pobije.

I protiv koga ste ovo igrali, vs njemci low+ skill
Posto sam ja ovo pravio i video prvi ono, meni se ace jako svidja, pogotovo sto je odlucilo da bude 15:15 xD...
Klip je jednostavan lijepo uradjen , dobar je ace , jest da je previse metaka , ali svaka cast , zadnjeg si puko skolski

5/5
smk je napisao/la:
Posto sam ja ovo pravio i video prvi ono, meni se ace jako svidja, pogotovo sto je odlucilo da bude 15:15 xD...
16:14..

Bilo je 15:14 ^^

@asdf1 ?

Nisi ni download ^^
mozel neko uplodovati negdje drugdje ovo meni nece otamo da skida :(
hahahhaa nafaka, salim se svaka cast, vidi se smk da si pravi gay, gay song
vLexinho je napisao/la:
16:14..

Bilo je 15:14 ^^

@asdf1 ?

Nisi ni download ^^
moze li na rs, ili mu? posto je kao neki limit reachovan na ss, treba cekat 15tak min
Kostaman je napisao/la:
hahahhaa nafaka, salim se svaka cast, vidi se smk da si pravi gay, gay song :d
- Joj stavio bi Cascadu al nisam je nasao, zagubila mi se ispod kreveta da je moj cale nebi video xD
skala je napisao/la:
moze li na rs, ili mu? :) posto je kao neki limit reachovan na ss, treba cekat 15tak min :-X:r
Sad ce 53m1r upload na youtube ^^
AlienzZ je napisao/la:
mogo si makar na collector acc i ovo moze 10 puta i fajronat

@vlado, pregledah i ja sa hajrom ^_^ ma ti si hiton uvijek bio bola malo jaki fragovi
skala je napisao/la:
mogo si makar na collector acc :d i ovo moze 10 puta i fajronat :d

@vlado, pregledah i ja sa hajrom ^_^ ma ti si hiton uvijek bio bola :) malo jaki fragovi :-*
sad ce youtube od 5emira valjda
zadnji je odletio samo tako =), dobar frag, svaka cast, neznam kako se tako izivcirate, to sto su ti govorili na prijasnjoj temi su uglavnom bila djeca koja i cine ovaj g.ba 80%
vlado bio i osto potiiiiiiiiiii :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.