Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

vLexinho @ DGL POWER

634 pregleda · 42 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 15:05

Ovako, posto vidim da je vecina rekla da je NAFAKA onaj moj predhodni frag, i neki isfrustrirani i iskompleksirani ljudi sto su umislili da su PRO odgovarali i provocirali, evo sinoc na gatheru sam ucinio ovo...

Speedyshare by smk
RapidShare by AlienZ
YouTube by 53m1r Watch in HQ :P

Ako hocete pogledajte, ako ne bole me brige...

Znaci komentarisite sa argumentima, nemojte mi MA BRAVO 5, nego reci, dobio si od mene 5 zbog toga i toga!!

NE OCENJUJTE KVALITET klipa, nego fragove, pogotovo ti zookey, ovo sam rekao messiju da mi uradi bez nekih efekata i sto brze.. ZNACI 5 FRAGOVA dglom, ace, OCENITE

Cus
Mogul se ja s tobom druzit ?

Neznam šta hoces postic ovim svojim klipovima , da ti se klanjamo svi vauuuuuuuuuuuu kako je ubio diglom 5 glupana od kojih se samo 1 okrenuo prema tebi a ne zapucao ...

I nemoj ovo shvatit kao neko blaćenje tebe il sta ja znam , i nemoras se ovdje nikom nizasto pravdat al brate suti i igraj , ako ti znas drugi ce tebe prozivat.......
JoKeRrrr je napisao/la:

Neznam šta hoces postic ovim svojim klipovima , da ti se klanjamo svi vauuuuuuuuuuuu kako je ubio diglom 5 glupana od kojih se samo 1 okrenuo prema tebi a ne zapucao ...

I nemoj ovo shvatit kao neko blaćenje tebe il sta ja znam , i nemoras se ovdje nikom nizasto pravdat al brate suti i igraj , ako ti znas drugi ce tebe prozivat.......
Hmm kukate sto nema "boljih movie-a" a kad se napravi nesto bolje sa domace scene necete to ni podrzati jel vam krivo mozda ?

Btw prosla tema bilo 2on2 AAAAA TO LOWWWW to nevalja

Otiso na gather sad ni to ne valja ?

Pa da igram sa SpawN-om i ostalima tek bi vam se onda svideo ?

Da je zookey postavio temu drugacije bih pisao..
onog zadnjeg si bas fino puko, old school :P
ocjena: 4/5

btw. dobar onaj drugi klip djesi ono ninja def :P
ono je bas dobro bilo ...

@smk thx br0 <3 :P
@vLexinho <3 too :D
Batista_Bomb je napisao/la:
onog zadnjeg si bas fino puko, old school :p

btw. dobar onaj drugi klip djesi ono ninja def :p

@smk thx br0 <3 :p
@vLexinho <3 too :d
- Ovo se ceni, zaljubio sam se u tebe iskreno svaka cast <3...
Batista_Bomb je napisao/la:
onog zadnjeg si bas fino puko, old school :p

btw. dobar onaj drugi klip djesi ono ninja def :p

@smk thx br0 <3 :p
@vLexinho <3 too :d
Heh taj ninja def jos za dexterovu ekipu ne znam dal ga uopste iko zna ovde... tad sam prvi put vegas upalio... jedva isekao sa frapsom koji snima 30 sec xD
Vlado - malo vec gospodin Meni se iskreno bas djasvi ace Jos kad cujem da je od ovog no lajfera
A njemcima je**m majq kad ne znaju uletit
ace 7/10
edit 2/10

Nisi trebao te modele i onako ostro prebacivanje slike sa slike..efekata nema,boja nema..klasican editing sa cistim ekranom :)
BigMazi je napisao/la:
ace 7/10
edit 2/10

Nisi trebao te modele i onako ostro prebacivanje slike sa slike..efekata nema,boja nema..klasican editing sa cistim ekranom :)
A mogu te zamolit da mi citiras u temi sta je napisano oko edita i efekata :D.. Nemoj me terati da odradim preko startmoviea-a i da ga napumpam efektima i da dodam bolju muziku, itd xd
Da je zookey postavio temu drugacije bih pisao..

I like this one.

Frag je fin. Mada je ocigledno da su ovi low.

7/10

I da nema smisla da se postavlja svaki malo bolji frag i da se otvara tema zbog toga.

Postavi temu ako je bas stvarno, ali stvrno ekstra frag.

A ovako kad imas nekoliko finih fragova, skupi ih, malo odradi i napravi neki minimovie.
brao..
ahm ahm

bravo vlex 5,dobio si 5 zbog toga sto si uradio ACE 9-)
smk je napisao/la:
A mogu te zamolit da mi citiras u temi sta je napisano oko edita i efekata :d.. Nemoj me terati da odradim preko startmoviea-a i da ga napumpam efektima i da dodam bolju muziku, itd xd
teram te :$
JoKeRrrr je napisao/la:

Ne znam se pise odvojeno.
Pozdrav potti
BigMazi je napisao/la:
teram te :$
- Auuuu, onda veceras gledas to, sad oko 12 cu na moj komp pa cu da napravim nesto sunce li vam xD
Download sam, pogledao..

odlicno qme, svaka cast!
Efekti nisu nesto, al fragovi su bitni !
I STA JE OVDE PRO? ak se smije pitat?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.