Vidim da u nasoj drzavi nema to WCG ,jeste da ja ne znam o tome puno ali raspitujem se.Video sam da ste nesto za poceli u vezi WCG kod nas i stali ste i ja bi da opet otvorimo.Ja stvarno ne znam gde bi ovaj tread postavio tako da molim admine i modove da mi ne zatvore temu da vidimo sta mozemo da uradimo.
Diskusija
WCG nadam se da nisam promasio sekciju
302 pregleda · 26 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 10:11
rexyx je napisao/la:
Ko kaze da je tesko skupit ? Kada bi svi sa g.ba svaka osoba pojedinacno malo skupljala i svi damo pomalo jarane skupi se.Ali je problem sto bi neki slagali da ce dati pare a nebi dali.
edit: ne mislim gejmeri samo sa g.ba vec svi gejmeri iz bih
edit: ne mislim gejmeri samo sa g.ba vec svi gejmeri iz bih
Rooneyy je napisao/la:
pa o tome i govorim .Dao bi odredjen broj ljudi pare

al et valjda ce to biti jednog dana
imam ja rijesenje, prodavat cu travu 2mjeseca, i imat cem0 svoju licencu
)) zna li iko ikakva dillera ???
)) zna li iko ikakva dillera ???
evo dacu vam ja skembu ako moze sta pomoci ?!
Ae prestanite sa glupostima i spamovima nego aemo se dogovoriti kako i sta sve to i pokusati nesto
cuj svi gameri da uplate haha pa ne kupujes server za neku igru pa da uplacujemo -.-' i sve hajd,da i uplatimo,hocemo mi SVI otici nekome pokucat,i SVI traziti sponzore,i SVI dijelit pare na kraju,i SVI ucestvovat na turniru?eto pokusajte neki lokalni turnir organizovat,samo pokusajte,da vidimo dokle cete dogurati,a o WCG cemo pricati kasnije.jos mogu mislit kakav bi odabir igara stavili kod nas,to bi bila jos veca drama.kanite se corava posla ljudi moji,ako hocete da dobijete WCG,prvo budite dobri na online turnirima,pa onda mozda neko uvidi neki potencial,pa se to sve organizuje.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.