Vidim da u nasoj drzavi nema to WCG ,jeste da ja ne znam o tome puno ali raspitujem se.Video sam da ste nesto za poceli u vezi WCG kod nas i stali ste i ja bi da opet otvorimo.Ja stvarno ne znam gde bi ovaj tread postavio tako da molim admine i modove da mi ne zatvore temu da vidimo sta mozemo da uradimo.
Diskusija
WCG nadam se da nisam promasio sekciju
302 pregleda · 26 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 10:11
Ti si spamer sa garene? Haj nebitno.
Za wcg, moras kupiti licenzu (10.000$ il 15.000$ nisam siguran) tj firma je mora kupiti. Dalje, treba prostor sa minimalno 50 racunara cini mi se :$, a treba i na organizaciju spiskat. Znaci prvo skupit velike pare, naci sponzore pa tek onda organizovati. Uzmes od 2 polticara jednu platu
.
Nego, sad ce BiH country zone, moci ces spamati tamo do mile volje, necu te reportat.
Za wcg, moras kupiti licenzu (10.000$ il 15.000$ nisam siguran) tj firma je mora kupiti. Dalje, treba prostor sa minimalno 50 racunara cini mi se :$, a treba i na organizaciju spiskat. Znaci prvo skupit velike pare, naci sponzore pa tek onda organizovati. Uzmes od 2 polticara jednu platu
. Nego, sad ce BiH country zone, moci ces spamati tamo do mile volje, necu te reportat.
VioleN je napisao/la:
.
Nego, sad ce BiH country zone, moci ces spamati tamo do mile volje, necu te reportat.
. Nego, sad ce BiH country zone, moci ces spamati tamo do mile volje, necu te reportat.
Pa valjda ima neko ko je bogat ili sta?Nije to problem
RibljaCorbaWCG je napisao/la:
xaxa valjda me znas RibljaCorba.
VioleN je napisao/la:
.
jedan covjek da sredi ,mi se trebamo udruziti
Pa nije ni cudo sto to nemamo jer ocekujete da ce to sve
ja bi zovnuo boru da odrzi jedan humanitarni koncert za WCG bih...
pa onaj glavni za wcg ce imati velike koristi od toga
pritisnem F5 da refresujem stranicu ono mi se na pravi dupli post
pa onaj glavni za wcg ce imati velike koristi od toga
Ti WCG nemozes organizovat u podrumu basti na tavanu gdje vec.... Tu moras imati da se prespava da bude sve obezbjedzeno a da ti negovorim sta sve treba oko sponzora i toga !!!!
Mugdim say : Da znam da ce mi WCG dobro donjeti zaradu kupio bi licencu !!! Svak od njih trazi zauzvrat nest a to su pare !!!
Ajde zivjeli vi nama
Pa treba naci sponzora ,a ni srbijancima i hrvatima nije to
doslo samo
doslo samo
Meni se sami prave dupli postovi recite kako da izbrisem jedan?
Logins
1
Bodova
0
Rank
nap
Posjecenost profila
4
Napisanih vijesti
0
Nije napisao ni jednu vijest.
Zapocetih tema
1
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:11
Napisanih postova
6
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:36
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:32
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:29
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:24
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:20
WCG U BIH datuma 14.01.09 u 05:56
Pomogao
0
Nije jos nikome pomogao.
Omiljene vijesti
0
Nema vijesti.
Slika sedmice
0
i on oce da pomogne vezi wcga lol
1
Bodova
0
Rank
nap
Posjecenost profila
4
Napisanih vijesti
0
Nije napisao ni jednu vijest.
Zapocetih tema
1
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:11
Napisanih postova
6
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:36
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:32
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:29
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:24
WCG nadam se da nisam promasio sekciju datuma 15.01.09 u 10:20
WCG U BIH datuma 14.01.09 u 05:56
Pomogao
0
Nije jos nikome pomogao.
Omiljene vijesti
0
Nema vijesti.
Slika sedmice
0
i on oce da pomogne vezi wcga lol
perke je napisao/la:
ja bi zovnuo boru da odrzi jedan humanitarni koncert za WCG bih...
Nemojte se praviti pametni nego ako je neko za interesovan neka mi javi na moj mail [email uklonjen]
milan je napisao/la:
ja mislim da bi Marko P.T. isto dobro doshao WCG.u xD
znam da ga volish ...uzivaj
perke je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=dKeHm2VfwaM
Popricajte sa Sasom Taspaevim !
Licenca za WCG je 10.000 $ ,a posto gameri to tesko mogu skupiti ,a bogatasi nece da daju pare na takve stvari znaci nista od te tvoje organizacije.Pisi propalo
zato sto je dosta ljudi to pokusavalo da organizuje a nisu uspijeli pa cisto sumnjam da ces i ti uspijeti
zato sto je dosta ljudi to pokusavalo da organizuje a nisu uspijeli pa cisto sumnjam da ces i ti uspijeti
Rooneyy je napisao/la:
Licenca za WCG je 10.000 $ ,a posto gameri to tesko mogu skupiti ,a bogatasi nece da daju pare na takve stvari znaci nista od te tvoje organizacije.Pisi propalo
edit: ne mislim gejmeri samo sa g.ba vec svi gejmeri iz bih
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.