Ovako , imam server i non-steam je , ( nisam htio staviti ip , jer bi ispalo da reklamiram server , sto je zabranjeno ) , i imam par pitanja , koja sam trazio i nisam mogao naci , trazio , trazio i vise neznam sta da kucam , trazio si i tut o ovome , al nista , stvar je ovakva :
1.Kad udjem na server , ono kao info o serveru , sto ja kao admin mogu da napisem tu sta ocu , kako da to ucinim ?
2.Kad igram na serveru pise " Ugodnu igru Vam zeli ... " kako da to promjenim ?
3.Kako da na serveru stavim ono /rank ili /top15 , gledao sam na google i nesto nasao , mada nije dobro objasnjeno i na eng je ..:S
4.Drug mi je rekao da postoji mogucnost da igracima na serveru nebude visok ping , da se moze nekako da se podesi da bude manji , al nezna ni on to , mada nije previsok ping , al nije ni normalan ..
Ako netko moze da mi pomogne sto vise od ovih pitanja bio bih punooo zahvalan ..
Hvala
1.Kad udjem na server , ono kao info o serveru , sto ja kao admin mogu da napisem tu sta ocu , kako da to ucinim ?
2.Kad igram na serveru pise " Ugodnu igru Vam zeli ... " kako da to promjenim ?
3.Kako da na serveru stavim ono /rank ili /top15 , gledao sam na google i nesto nasao , mada nije dobro objasnjeno i na eng je ..:S
4.Drug mi je rekao da postoji mogucnost da igracima na serveru nebude visok ping , da se moze nekako da se podesi da bude manji , al nezna ni on to , mada nije previsok ping , al nije ni normalan ..
Ako netko moze da mi pomogne sto vise od ovih pitanja bio bih punooo zahvalan ..
Hvala
A ovo 1 edituj u adversitments tako nesh XD

.To podešavaš u server.cfg.Odeš u C:\Program Files\Valve\cstrike i nađeš server.cfg i u njemu podesiš rate-ove.Normalni za lan su:
tvoriti C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\data i tu ćeš naći ikonu koja se zove WinCSX i klikneš na nju:kada ti se otvori ovakav prozor