e ovako kao sto i u naslovu teme pise,trebaju mi najbolji cs hostinzi.Znam da je tema bila....ali opet trazim da mi ako neko moze i hoce pomoci oko odabira pomogne znaci_ koji je najpbolji hosting,najpovoljniji,da nema laga i da je mali ping ali ne oni hostinzi kad ti uvale server tebi ping 20 a ostalima 100 i 200 xd.... i treba mi nacin placanja?? da li bi nogao placati preko kartice??? et to je to sto bi mi trebalo
Diskusija
Zaključana
cS server hosting
65 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.01.2009. u 15:13
KGB- hosting ti je najbolji, nema laga, uplacujes sve u volksbanci dobijes kako da ispunis uplatnice i uplacujes, to je to !
e-trail.net
ima akcija ako kupis server pubic 24+2 slota pa nadalje dobijes dzaba CW server i ping je odlican.Akcija traje do 15.januara.znaci za 2 dana kraj akcije.
ima akcija ako kupis server pubic 24+2 slota pa nadalje dobijes dzaba CW server i ping je odlican.Akcija traje do 15.januara.znaci za 2 dana kraj akcije.
- Preporuka : kbg hosting.
BosniaHosting.biz/gamehosting - pogledaj i tu
BosniaHosting.biz/gamehosting - pogledaj i tu
KGB hosting
KilNet hosting
BN hosting
TeraNet hostin
Naćin plačanja preko uplatnice tj.uplaćuješ na njihov žiroračun
KilNet hosting
BN hosting
TeraNet hostin
Naćin plačanja preko uplatnice tj.uplaćuješ na njihov žiroračun
[email uklonjen] samo mu se javi extra hosting uvijek na usluzi
http://kgb-hosting.com/game-hosting/ najpovolji, mal ping al skupo
sve imas na stranici al ne vjerujem da se moze placat karticom sve preko banke ono ziroracun ...
ili postom
sve imas na stranici al ne vjerujem da se moze placat karticom sve preko banke ono ziroracun ...
ili postom
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.