Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

garena dota lag :S

109 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.02.2009. u 21:50

pozzzz ev ja malo na laptopu poso igrat dote na gareni i problem je sljedeci udjem u neko hosta pocnemo igru i meni svake 1 minute pocne veliki lagg u igri da heroja nemou kontrolirat i to traje 15ak sec... ja sam na ovom laptopu igrao i prije nije bilo poblema... posto imam amd dual core i jos sam imo jedan prob u csu igram normalno fps 100 i odjednom pane na 10 i tako 10ak sec stoji i vrati se na normalu i tako svakih 10 min i ja instaliro amd dual core optimizer i nema problema toga vise sada ja za ovo gledam reinstaliram amd dual core optimizer al problem je jos tu :S pomoc ako neko zna

pozz i hvala unaprijed
Gunfort_ je napisao/la:
pa mozda nije do njega,nego do konekcije.
nije do konekcije ja na drugom compu s istom konekcjom mogu igrat normalno ...
m3n1c je napisao/la:
format nesto te j**e...
stvarno,pa ti si intelektualac?

OT: za svaki slucaj pogledaj koristenje CPUa u task manageru,jako moguce da ti je nesto uletilo od virusica :)
btw pokusaj skinut Spybot Search and destroy te malo pocisti komp restart i sretno :)
Lag iskuljucivo nastaje zbog konekcije.
Lag ti je kada paketi koje tvoj racunar salje hostu kasne ili kada hostovi paketi kasne prema tebi.
Ako je tvoja konekcija ok, onda je do hostove, nema druge.
Ali za svaki slucaj provjeri da na laptopu nemas neke automatic updates ukljucene.

Ako imas 256 rama, dota ti ne moze stekati pa da konj j**e konja. Nema sanse.
Dota je potpuno nezahtjevna mapa, rijetko kada ima veci broj "jedinica" na jednom mjestu, nije neka fensi grafika (jer je to sam War3).

Grafika "steka", a konekcija laga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.