Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mucenje u zatvoru ubice Denisa

567 pregleda · 40 odgovora · otvorena 13.01.2009. u 11:24

joj jutro ostanem odem na toplu chokoladu kad u kaficu svi oko monitora i gledaju kako neka dvojica utapaju i samaraju one sto su ubili Denisa...

sta vi mislite na to

fakat dobili su kaznu al je**m ga ja nije ovo gwantanamo ?

http://www.dnevniavaz.ba/multimedija/video-galerije/video-saucesnici-u-ubistvu-denisa-mrnjavca-maltretirani-u-sarajevskom-zatvoru
Neka ocam treba ih sve pajserom u glavu

Daj ba skontajte neki link da pogledam video
sa avazove stranice :

13.01.09. u 11:14 od hadi
Trenutno je video nedostupan zbog stava Youtube-a. Ubrzo ce tehnicke poteskoce biti otklonjene. zahvaljujem na razumjevanju.

Glavni administrator portala
kao prvo - ova tema je već bila. vjerovatno obrisana, nisam se zagledao.
kao drugo - da su ovo oni, a nisu, zaslužili su to ali ovo nije ni za jednog foruma a pogotovo ne za naše gaming zajednice koju većinom čine maloljetnici.
kao treće - nit' ih ovaj muči kako treba i kako bi ih fakat mučio, nit' se oni ponašaju kao "mučenici", nit' su ovo face koje su objavljivane kao počinioci.
Ja bi ih upucao : )

Nek ih biju boli me qrac ^^
- Citao sam maloprije u Avazu. Jbg, nasi zatvori, bilo je juce da su ubili isto tako Bunara i onog drugog sto su se pobili na Ali Pasinu. Kazu citavu noc ih tukli. Zasluzuju kaznu, ali ne takvu !
Neradii link

dajte da vidim
CampeR_AneLa je napisao/la:
Koliko ja znam oni su osuđeni za svoje djelo,a to što ih šamaraju i to s****e je fakat provociranje drugih i j*b*****e tuđih živaca.Do sada je u Sarajevu stradalo dosta nedužnih lica,pa se o njima neprića toliko a oni poćinitelji sada negdje uživaju ili ko zna šta sada rade.Dok na drugoj strani radi nečijeg Ćejfa maltretiraju tu dvojicu.Po mom mišljenju to je tužno za prićat a kamoli gledat.Neam rijeći :s

Ako je već to zatvor ili koji qurac što se onda u javnos to objavljuje ili kako se to smije objavljivat.Niđe veze al hajd :s
jebote nas zatvor u kojem dobijes 10 godina kad nekog u bijes treba ih poslat u sibir na 50 godina i plus ih svaki dan mlatit
http://www.gamers.ba/forum/14/56469/mucenje-ubica-/

Bila tema jucer , zavrsila u kanti , probajte ovaj link.

@Edit : isti link , sad tek vidio..:P
Neki komentarišu da se ovdje ne radi o pravom ubici, a radi se! "NAVODNA" ŽRTVA TOG ZLOSTAVLJANA JEST 19-GODIŠNJI BERIN TALIĆ!
trazili su dobili su
Valjda ce ubrzo napraviti ovaj video da vidim... Uglavnom i treba ih muciti, ali ne ti "zatvorenici" nego policija pendrecima, pa da se zapitaju malo bil nekoga bezveze izboli... Mada to nije nacin, kad izadju bit ce samo jos veci kompleksasi... Zasluzuju sve sto dobiju
PoMPeY je napisao/la:
To treba objesit !
Potpisujem

Treba ih maltretirati do kraja zivota, odkud njima pravo da ubiju djecaka

Nek se muce sada!
cannabis4mi0 je napisao/la:
FAke je pa pogledaj da ih ni ne udaraju kako treba.
Bolje moja stara muci

Fake
namjesteno moji vi, znaju oni koji su pregledali
sto su trazili to su i dobili, hoce oni mangupe glumit k

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.