Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mucenje u zatvoru ubice Denisa

567 pregleda · 40 odgovora · otvorena 13.01.2009. u 11:24

joj jutro ostanem odem na toplu chokoladu kad u kaficu svi oko monitora i gledaju kako neka dvojica utapaju i samaraju one sto su ubili Denisa...

sta vi mislite na to

fakat dobili su kaznu al je**m ga ja nije ovo gwantanamo ?

http://www.dnevniavaz.ba/multimedija/video-galerije/video-saucesnici-u-ubistvu-denisa-mrnjavca-maltretirani-u-sarajevskom-zatvoru
Nek ih biju.. meni ih nije nimalo zao

moze li se vidjeti taj snimak ili slike ?
ma nek nije gwantanamo oni su to zasluzili treba neko da ih spusti kad im zakon nista nemoze ima ko moze. U ostalom kad bi izasli postali bi jos nafuraniji i gori.
Namjesteno... bar moje misljenje =)
Bila tema jucer ja mislim , al nekako mi se ovi likovi cine starijim nego oni klinci,kako god trebalo bi ih zegati :(
neka neka mater im je**m dabogda ih mučil čitav život :@ al nije to ništa šta ih "gore" čeka..
Za ubice nevinog djecaka je najbolji prijeki sud...:@:@

Po kratkom postupku!
Ma nek ih biju , boli me qrac . Zasluzili su i gore
Ako moze neko nac link za ovaj video na youtube meni nece ovaj nes da krene
neradi video :S
FAke je pa pogledaj da ih ni ne udaraju kako treba.
shoT_ je napisao/la:
neradi video :S
13.01.09. u 11:14 od hadi
Trenutno je video nedostupan zbog stava Youtube-a. Ubrzo ce tehnicke poteskoce biti otklonjene. zahvaljujem na razumjevanju.

Glavni administrator portala
traba ih muciti dok neumru -.-"ono sto su uradili denisu je neoprostivo
cannabis4mi0 je napisao/la:
FAke je pa pogledaj da ih ni ne udaraju kako treba.
Da,ne udaraju ih nego odguruju i kakvo je mucenje ako ti neko pokvasi kosu vodom , ne drze ih 10 sec. pod vodom .. =S
Koliko ja znam oni su osuđeni za svoje djelo,a to što ih šamaraju i to s****e je fakat provociranje drugih i j*b*****e tuđih živaca.Do sada je u Sarajevu stradalo dosta nedužnih lica,pa se o njima neprića toliko a oni poćinitelji sada negdje uživaju ili ko zna šta sada rade.Dok na drugoj strani radi nečijeg Ćejfa maltretiraju tu dvojicu.Po mom mišljenju to je tužno za prićat a kamoli gledat.Neam rijeći :S

Ako je već to zatvor ili koji qurac što se onda u javnos to objavljuje ili kako se to smije objavljivat.Niđe veze al hajd :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.